20/05/2024 - 6:11
Més

  S’inicien les obres de la nova residència de la Beneficència per a prop de 100 persones

  Altres notícies

  Després de 6 anys de gestions i lluita, Jorge Rodríguez, President de la Fundació Sant Hospital Beneficència i alcalde d’Ontinyent, ha anunciat amb gran alegria l’inici de les obres de la nova residència de majors La Beneficència. Aquest projecte crucial per a la ciutat donarà suport a prop de 100 persones i tindrà una durada de 18 mesos, amb l’inici previst per al 1 de juny.

  L’anunci es va realitzar en una roda de premsa celebrada al solar del barri del Llombo, on s’ubicarà la residència en el carrer Monges Carmelites. Durant l’esdeveniment, es van revelar els detalls del projecte i es va destacar l’èxit de les gestions que culminen amb la signatura de l’acta de replanteig d’obra aquesta setmana. Jorge Rodríguez va subratllar la importància d’aquest nou espai, ja que l’antiga residència no complia les normatives actuals i era necessari crear una instal·lació més gran i adequada per atendre a les necessitats dels residents.

  L’arquitecte José Luis Campos, de Crystalzoo, va proporcionar informació sobre el nou edifici, que tindrà una àrea verda envoltant el solar i un espai multifuncional central. Les habitacions es distribuiran en unitats convivencials per a entre 15 i 25 persones, complint així amb les normatives vigents. El projecte inclourà àrees de lleure, espais comuns, petites terrasses i fins i tot un gimnàs a la part superior de l’edifici.

  La companyia constructora Crimsa, representada pel seu gerent, Manuel Penadés, va destacar el seu fort compromís amb aquesta iniciativa, ja que té un fort component social. Josep Llopis, de Caixa Popular, va ressaltar l’esforç col·lectiu i va descriure el projecte com una oportunitat per a la banca cooperativa valenciana d’impactar positivament i implicar-se en el desenvolupament social de la comunitat. Antonio Ferrando, rector de Santa Maria i Sant Carles i vicepresident de la Fundació, va subratllar la importància d’aquesta iniciativa per proporcionar una atenció adequada tant material com espiritual als residents més grans.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -