22/06/2024 - 21:13
Més

  Ximo Puig presenta les candidatures locals del PSPV-PSOE en la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  El president de la Generalitat i candidat a la reelecció, Ximo Puig, visitarà aquest dilluns, 15 de maig, Ontinyent per presentar totes les candidatures del PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida per a les eleccions locals del 28 de maig. L’acte, a l’hotel Kazar a les 21.00 h, comptarà amb la presència de les conselleres Rebeca Torró i Gabriela Bravo amb la qual cosa tres de les quatre primeres posicions de la llista socialista a les Corts per València participaran en la posada de llarg dels alcaldables de la formació.

  La cita, oberta a tota la ciutadania, servirà així “per reivindicar la fortalesa del PSPV-PSOE a la Vall d’Albaida demostrada per la presència als 34 municipis que la integren, bé amb candidatures pròpies en la majoria dels casos, bé amb una coalició i dos agrupacions d’electors”, segons remarca Fede Vidal, secretari comarcal del partit. La intervenció del president, Ximo Puig, es completarà amb el parlament del candidat socialista a l’Alcaldia d’Ontinyent, José Antonio Martínez.

  Des del PSPV-PSOE, Fede Vidal valora “molt positivament” el treball de la Generalitat de Ximo Puig “per materialitzar dos de les reivindicacions històriques de la nostra comarca com són l’hospital d’Ontinyent i el desdoblament de la CV-60 que avança a bon ritme”. A més, el secretari general de la Vall d’Albaida apunta que “aquestes dos fites són la punta de l’iceberg de tota l’acció del govern autonòmic que ha revertit de forma palpable en el benestar diari de tot el veïnat d’aquesta terra blanca”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -