20/07/2024 - 23:46
Més

  “Sic, Sac… Contes valents” d’Almudena Francés arriba a Ontinyent organitzat per la Regidoria de Biblioteques

  Altres notícies

  Aquest dimecres, 29 de novembre, la Biblioteca de Sant Josep acull una activitat de contacontes, a càrrec d’Almudena Francés, organitzada per la Regidoria de Biblioteques, i emmarcada en les activitats de la Ciutat Educadora. L’espectacle, anomenat “Sic, Sac… Contes valents per espantar la por”, fa un recull de contes, llegendes i rondalles dels nostres majors, per tal de donar-les a conéixer entre el públic infantil. L’activitat, que tindrà lloc a les 18.00 hores a l’espai infantil de la Biblioteca, està orientada a xiquets i xiquetes a partir de 8 anys. L’aforament és limitat i cal fer inscripció prèvia al telèfon 96 238 67 37.

  El regidor de Biblioteques, Nico Calabuig, ha assenyalat que “hem volgut enriquir l’oferta lúdica i cultural dels xiquets i xiquetes d’Ontinyent amb una nova activitat que combina el foment de la lectura i la transmissió d’històries populars. Pensem que és molt important que el públic més menut conega els contes i rondalles dels nostres majors, per tal de fer-los perdurar en el temps, i descobrir personatges i relats curiosos del nostre territori. A més, fer-ho de la mà d’Almudena Francés és sempre un goig, i una experiència molt divertida”. “Per això, volem convidar els xiquets i xiquetes a sumar-se a aquesta activitat, en la qual gaudiran d’una vesprada diferent, plena d’emocions i noves històries. A hores d’ara encara queden places disponibles. Recordem que cal fer inscripció prèvia, ja que l’aforament de l’espai és limitat”, ha apuntat Calabuig.

  Per la seua banda, la contacontes Almudena Francés ha explicat que “dimecres farem un contacontes per a xiquetes i xiquets a partir de 8 anys. Sé que no és el més habitual, sempre associem contes amb els més menuts i menudes, però els contes no tenen edat i els xiquets i xiquetes més majors necessiten històries. Perquè els contes ens ajuden a viure moltes vides, perquè espavilen, perquè calmen, perquè ens posen en alerta sobre els perills, perquè ens ajuden a posar-nos al lloc de l’altre. Però sobretot perquè posen en valor la paraula, que tan devaluada està. Els contes que contaré el dimecres em bullen dins, i vos els vull contar. Sic, sac fa quan llava la roba; sic, sic, sic mentre la vella talla amb la tisora, sac, sac, sac quan l’ogre xafa les fulles de la tardor… Sssss la història va a començar”.

  El regidor Nico Calabuig ha conclòs assenyalant que “aquesta activitat, que hem emmarcat dins la Ciutat Educadora, busca oferir alternatives perquè el públic infantil s’acoste al món dels llibres i la lectura. En els pròxims mesos continuarem treballant per oferir noves activitats, adreçades a públic de diferents edats, encaminades a fomentar la lectura com un hàbit saludable i enriquidor en totes les etapes de la vida”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -