23/07/2024 - 11:08
Més

  Ontinyent reforça la seua solidaritat en l’Assemblea del Fons Valencià

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha participat en l’Assemblea General Ordinària del Fons Valencià per la Solidaritat, celebrada a la Casa Santonja de l’Olleria, on es van reunir representants de 49 ajuntaments i mancomunitats sòcies del Fons. Aquesta trobada va comptar amb la presència de figures destacades com el Director General d’Inclusió i Cooperació de la Generalitat Valenciana, Pedro Carceller, i el secretari general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Miguel Bailach.

  Aprovació de projectes i pressupost per a 2024

  Durant la reunió es van aprovar diversos punts de l’ordre del dia, incloent-hi altes i baixes d’entitats locals sòcies, la memòria de gestió i el balanç econòmic de 2023, així com el pla d’activitats i el pressupost per a 2024. Aquest pressupost inclou l’inici de nou nous projectes, cinc dels quals són de cooperació internacional municipalista al desenvolupament, mentre que els altres quatre estan orientats a l’educació per al desenvolupament i la ciutadania global.

  Compromís d’Ontinyent amb la solidaritat

  La regidora de Política per a les Persones de l’Ajuntament d’Ontinyent, Paula Soler, qui forma part de la Junta Executiva del Fons, va assistir a la trobada. Soler va remarcar la importància de la participació d’Ontinyent en aquests projectes, destacant que “des dels ajuntaments i entitats que formem part del Fons Valencià per la Solidaritat, volem seguir contribuint al desenvolupament humà sostenible i equitatiu dels països en vies de desenvolupament.”

  Objectius dels projectes aprovats

  Els projectes aprovats tenen com a objectiu principal continuar contribuint a la justícia global des de l’àmbit local, fomentant un desenvolupament humà just i sostenible. Segons Soler, “l’activitat del Fons ajuda a prendre consciència a la ciutadania de quina és la realitat en altres zones, a més de donar a conéixer el treball que es fa amb el nostre suport i el seu efecte en la vida de les persones.”

  Beneficis globals de la solidaritat local

  Paula Soler va subratllar que aquests projectes no només beneficien les zones empobrides, sinó que també tenen un impacte positiu global, contribuint a l’autonomia i el desenvolupament sostenible de comunitats que necessiten suport. Aquesta solidaritat, segons Soler, és beneficiosa per a tothom en un context global.

  “Contribuïnt a un desenvolupament global de zones empobrides perquè siguen més autònomes, el que és també beneficiós per a totes i tots en un context global”, va remarcar la regidora.

  La participació d’Ontinyent en el Fons Valencià per la Solidaritat és un exemple del compromís de la ciutat amb la cooperació internacional i el desenvolupament sostenible, mostrant que les iniciatives locals poden tenir un impacte significatiu en la millora de la qualitat de vida a nivell global

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -