12/06/2024 - 20:07
Més

  Ontinyent rebrà 525.000 euros per al nou Centre d’Esport i Natura gràcies a les ajudes Next Generation

  Altres notícies

  Ontinyent ha aconseguit una fita important amb la confirmació de la subvenció de 525.000 euros per al nou Centre d’Esport i Natura (CENTES), gràcies a la convocatòria d’ajudes “Next Generation” amb fons europeus. El projecte presentat per l’Ajuntament d’Ontinyent ha obtingut la millor puntuació entre més de 1.000 projectes presentats a aquesta convocatòria, que finalment ha distribuït 34,99 milions d’euros entre 170 beneficiaris de tot Espanya.

  Aquesta decisió arriba després que la comissió de valoració haja analitzat 216 al·legacions presentades per 177 ajuntaments i comunitats autònomes. L’alcalde Jorge Rodríguez ha destacat la importància del projecte, que haurà d’estar finalitzat el 2025: “Aquest projecte canviarà la fisonomia del pavelló principal, convertint-lo en un punt d’atracció per al turisme responsable i esportiu vinculat a la natura”. Aquesta inversió s’afegeix als més de 5,5 milions d’euros destinats a millores al poliesportiu durant aquesta legislatura.

  El regidor de Territori, Óscar Borrell, també ha subratllat la rellevància d’aquesta actuació, recordant que era una proposta electoral d’aquest equip de Govern per aprofitar el gran potencial turístic i esportiu de la ciutat. Les obres del CENTES comptaran amb una segona fase de millores gràcies al pacte de Govern de la Diputació de València, que permetrà que el projecte arribe als 1,6 milions d’euros.

  El nou Centre d’Esport i Natura d’Ontinyent pretén ser un referent en el turisme esportiu i sostenible, aprofitant l’entorn natural de la ciutat per fomentar un estil de vida saludable i respectuós amb el medi ambient. Aquest projecte, finançat amb fons europeus, reflecteix el compromís de l’Ajuntament amb la innovació i la sostenibilitat, oferint noves oportunitats tant per als ciutadans com per als visitants.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -