12/06/2024 - 21:15
Més

  Ontinyent i Conselleria treballen junts per millorar els accessos amb el desdoblament de la CV-81

  Ajuntament i Conselleria posen en comú els detalls de l’avantprojecte de desdoblament de la CV-81 al seu pas per Ontinyent

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent i la Conselleria d’Infrastructures continuen avançant en el projecte de desdoblament de la carretera CV-81 al seu pas per la ciutat, així com en la millora dels accessos a la localitat. Aquest dijous, l’alcalde Jorge Rodríguez i el regidor de Territori, Óscar Borrell, es van reunir amb el Director Territorial d’Infrastructures, Octavio Molinés, per posar en comú els detalls de l’avantprojecte i abordar altres qüestions relacionades amb els accessos al casc urbà.

  Óscar Borrell ha explicat que aquesta reunió és una continuació del treball iniciat en trobades anteriors, incloent la reunió de novembre entre l’alcalde i la Consellera d’Infrastructures, Salomé Pradas, i la reunió de gener amb el Secretari Autonòmic d’Infrastructures, Vicente Dómine. “Ara hem pogut posar en comú diferents detalls del futur desdoblament de la ronda sud, així com millores en els accessos a la ciutat per l’Avinguda Daniel Gil, l’accés de vianants a l’hospital i l’accés des de la CV-650 per l’Avinguda de València, entre altres qüestions”, ha comentat Borrell.

  El projecte de desdoblament de la CV-81 inclou l’examen de l’impacte urbanístic i acústic que podria generar al parc de Benarrai i la zona del col·legi Carmelo Ripoll, amb l’objectiu d’aplicar les mesures correctores necessàries per evitar molèsties a la ciutadania. A més, aquest traçat millorarà els accessos al nou hospital d’Ontinyent, on també es plantegen altres mesures per facilitar l’arribada al centre sanitari.

  La trobada d’aquest dijous ha estat fructífera, segons l’alcalde Jorge Rodríguez, qui ha destacat la importància d’aquest projecte per a la ciutat: “Com a ciutat que creix i es modernitza, és essencial que tinguem infraestructures adequades que faciliten la mobilitat i l’accés als serveis. El desdoblament de la CV-81 i les millores als accessos són passos importants per aconseguir-ho”.

  Està previst que pròximament es duga a terme una nova reunió de treball, aquesta vegada entre representants dels departaments tècnics de l’Ajuntament i la Conselleria d’Infrastructures, per seguir avançant en el desenvolupament de l’avantprojecte i assegurar que es compleixen tots els requisits tècnics i legals.

  Aquestes millores no només facilitaran la mobilitat dels residents i visitants d’Ontinyent, sinó que també contribuiran a un desenvolupament més ordenat i sostenible de la ciutat, alineant-se amb els objectius de creixement i modernització del municipi.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -