30/05/2024 - 15:35
Més

  “Ontinyent Participa” inicia la fase de votacions amb 2700 vots a les 12 primeres hores

  Altres notícies

  “Ontinyent Participa”, el procés posat en marxa pel Govern d’Ontinyent perquè el veïnat trie actuacions municipals a executar a la ciutat, iniciava a les 00:00 hores d’aquest dilluns 8 d’abril la fase de votacions a un molt bon ritme: fins a 2.700 vots en les 12 primeres hores.

  La regidora de Ciutadania, Imma López, destacava “la gran acollida que està tenint esta edició d’Ontinyent Participa. Els canvis fets als últims anys i la certessa que té la gent de què les propostes que trien van a executar-se, estan fent que el procés no deixe de crèixer i a hores d’ara estem vivint un procés molt participatiu”. Cal recordar que la primera fase de recollida de propostes va rebre la xifra rècord de 355 idees, d’entre les quals, i després de la filtració tècnica i la fase de votació pels consells sectorials, van sorgir les 10 finalistes.

  Estes propostes finalistes, d’entre les quals cada persona votant pot triar entre 3 i 5, plantegen l’adaptació de més zones als parcs per a xiquets i xiquetes amb TEA, TDAH, etc; la neteja de la serra de Sant Esteve; un programa de gestió per al centre intergeneracional actualment en construcció; la millora acústica del teatre Echegaray amb la instal·lació d’una cúpula per a l’escenari; la dotació de nous desfibril·ladors a les instal·lacions esportives; la millora del sistema de biblioteques municipals amb reserves APP, xarxa d’internet i nou mobiliari; la creació d’una APP Mòbil per a la coscienciació i motivació activa de la sostenibilitat; el foment de l’oci juvenil; la digitalització de l’arxiu municipal i la creació d’un Pla local LGTBI.

  López recordava que el termini de votació es perllongarà fins al 21 d’abril a https://www.ontinyentparticipa.es, difonent-se durant estos dies un vídeo telemàticament on es presentaran les propostes finalistes, i comptant-se també amb la presència d’un equip de dinamitzadors i dinamitzadores en diferents punts de la ciutat com el mercat de dilluns o els instituts per ajudar a votar i informar de les propostes als propers dies. Inma López animava “a totes aquelles persones empadronades a la ciutat i que tinguen més de 16 anys a sumar-se i aprofitar esta oportunitat que tenim totes i tots per triar la ciutat que volem i que esta siga una realitat”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -