25/06/2022 - 12:36
IniciOntinyentJorge Rodríguez dóna suport a les 10 empreses del Clúster Tèxtil d’Ontinyent...

Jorge Rodríguez dóna suport a les 10 empreses del Clúster Tèxtil d’Ontinyent desplaçades a les fires tèxtils de Frankfurt

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, donava suport aquest dimarts a les 10 empreses del Clúster Tèxtil d’Ontinyent desplacades a les fires “Techtextil”, “Texprocess” i “Heimtextil Summer Special”, que han obert les seus portes a la ciutat alemanya de Frankfurt. Es tracta de tres destacades fires internacionals que reuneixen a milers d’expositors i visitants de tot el món per conèixer les últimes novetats en tèxtils sostenibles, tècnics i avançats, matèria en la qual l’Ajuntament d’Ontinyent i ATEVAL han fixat l’objectiu per a l’extensió de l’acord iniciat en 2020 entre ambdúes entitats per impulsar l’activitat de les empreses del Clúster Tèxtil ontinyentí.

Jorge Rodríguez, que acudia a Frankfurt acompanyat pel regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, incidia en l’interès “de facilitar que les empreses puguen conèixer nous mercats on obrir negoci, quines matèries primeres van a ser més utilitzades o quines són les noves tecnologies a aplicar”. L’alcalde explicava que aquest viatge de prospecció s’inclou a l’extensió del conveni entre Ajuntament i ATEVAL, vigent fins abril de 2023, que suposa una dotació de 60.000 euros tant per a esta acció com altres que inclouen l’assessorament a les empreses; l’impuls a accions formatives per a treballadors i empresaris; i el suport a la consecució de certificacions i homologacions per a obrir mercats.

Esta quantitat s’afegeix als 300.000 invertits dins d’aquest conveni des de la irrupció de la pandèmia, per donar suport a les empreses en la seua reconversió i adaptació a la nova situació internacional del sector. El President d’ATEVAL-Comunitat Valenciana, José Vicente Serna, destacava l’interès d’esta cooperació entre Ajuntament i ATEVAL per estar al costat de les empreses en la reconversió de part del sector davant el nou context internacional: “amb aquest viatge en concret volem que les empreses coneguen l’oferta d’últimes tecnologies, els últims avanços en materials i la possibilitat de desenvolupar productes tèxtils tècnics avançats, que entenem que és un aspecte clau al sector per ser més competitius i tenir més projecció dels nostres productes”, manifestava.

La “Fira Techtextil” és la fira lider internacional en tèxtils tècnics i no teixits; “Texprocess” és la fira líder per a la industria de fabricació de peces de roba i processament tèxtil; i tot i que l’objectiu és visitar estes dues fires, s’aprofita per assistir a “Heimtextil Summer Special”, que recupera l’edició de la Fira Tèxtil suspesa el passat mes de gener degut a la pandèmia.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents