30/05/2024 - 15:39
Més

  Majors Actius: L’Iniciativa d’Ontinyent per Fomentar la Companyia i Activitat entre els Majors

  Altres notícies

  Ontinyent ha engegat una iniciativa pionera per combatre la soledat no desitjada entre les persones majors, oferint un servei d’assessorament telefònic com a part del programa “Majors Actius”. Aquest servei busca no només proporcionar suport i companyia a aquest col·lectiu, sinó també fomentar l’ús i aprofitament dels serveis municipals disponibles per a ells.

  La regidora de l’àrea, Imma López, ha ressaltat l’importància d’atendre les necessitats socials de les persones majors, especialment aquelles que viuen soles. Basant-se en un sondeig que va entrevistar a 1.514 persones majors de 65 anys, l’ajuntament ha detectat una necessitat clara de companyia i suport entre aquesta població. El programa “Majors Actius” és una resposta a aquesta necessitat, amb una varietat d’activitats i serveis pensats per a millorar la qualitat de vida dels majors.

  El servei d’assessorament telefònic funciona dimarts i dijous de 10:00 a 13:00 hores, a través del telèfon 672601972. Tècniques municipals atenen a les persones majors de 55 anys, oferint-los suport, informació i orientació sobre els diversos serveis municipals i activitats disponibles. A més, dins de la programació de “Majors Actius”, es preveuen activitats com un taller de risoteràpia i una excursió a Dènia, així com tallers de neurofelicitat i d’anglès, entre d’altres.

  Aquesta iniciativa posa de manifest el compromís de l’Ajuntament d’Ontinyent amb el benestar social i emocional dels seus ciutadans més grans, proporcionant-los eines per a lluitar contra la soledat i millorar la seua interacció social i aprofitament dels recursos municipals.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -