12/06/2024 - 21:25
Més

  L’alcalde d’Ontinyent es reuneix amb les comunitats educatives dels centres de Sant Josep

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, es reunia aquest matí amb representants de les comunitats educatives dels centres presents al barri de Sant Josep per posar en comú diverses actuacions i projectes que afecten a aquestos. En concret, a l’encontre, organitzat dins el programa “l’Ajuntament al Barri”, el primer edil acudia acompanyat dels regidors Óscar Borrell (Territori, Educació) i Sayo Gandia (Sostenibilitat), per reunir-se amb representants de l’IES Jaume I (on tenia lloc la reunió), a més dels col·legis Martínez Valls, Vicente Gironés, Carmelo Ripoll i Sant Josep.

  Entre els assumptes abordats ha estat la II fase del projecte “Camins Escolars Segurs” que afectarà als centres educatius del barri de Sant Josep, que adaptarà el camí escolar per a cada centre amb propostes tècniques i actuacions enfocades a reduir la velocitat de circulació, millorar la visibilitat en els encreuaments,i donar continuitat i confort als itineraris cap a les escoles.

  A més a més, es parlava de les activitats extraescolars municipals organitzades per a enguany, que inclouen l’obra de teatre “L’Abraçada dels Cucs”, de l’autora i actriu Paula Llorens i l’actor Sergio Caballero, que servirà per abordar temes com el benestar emocional o la prevenció del suicidi en els centres educatius. També es parlava de les activitats multiesportives que s’organitzaran des de juny als centres; de l’escola d’estiu, que seguirà el model de l’últim any; i es replegaven suggeriments i idees per a altres activitats als centres.

  Igualment, a l’encontre es parlava del pla “Edificant” als centres del barri de Sant Josep, i es procedia a visitar les obres Valls, de Reforma i Ampliació del CEIP Martínez Valls, que suposaran la inversió de quasi 1’8 milions d’euros dins del pla “Edificant” que finança la Generalitat Valenciana i gestiona i executa el consistori ontinyentí. Jorge Rodríguez destacava la jornada com a “fructífera, a la qual hem pogut mantenir un contacte proper amb els centres educatius per seguir treballant totes i tots junts per seguir avançant com la Ciutat Educadora que som”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -