20/07/2024 - 23:59
Més

  Els equips SUB12 i SUB14 del CavaOntinyent aconsegueixen l’or i la plata al provincial de cross

  Altres notícies

  El passat dissabte 2 de desembre es va disputar a Montcada el campionat provincial escolar de camp a través individuals i per clubs, en el qual el CAVAOntinyent va estar representat amb dos equips i 18 atletes. Les atletes sub12 aconseguiren dos ors, amb el triomf individual de Noa Asensio i el triomf per equips gràcies als diferents llocs aconseguits per Noa i Lia Asensio, Alexa Beneyto, Carmen Bendala i Ainara Donat. Els xics no pogueren completar equip per una lesió d’última hora d’Oriol Horcas, però Biel Sanchis, Stiven Patiño i Arnau Guerola tingueren una bona actuació individual. El mateix va passar amb els xics sub14 i només acabaren la prova Joel Gandia, Nico Garcia i Joan Seguer. Les xiques aconseguiren el segon lloc per equips. L’equip format per Núria Gómez, Isabel Cháfer, Laia Asensio, Laia Mollà, Carla Pla, Arantxa Serrallé i Clara Asensio només va ser superat pel Safor i, a més, Núria Gómez aconseguí el tercer lloc individual.

  Pel que fa a la marató de València, els dos atletes debutants en la distància acabaren amb bones sensacions. Ferran Gandia aconseguí fer 3 hores i 9 minuts, mentre que Josep Porto acabà la prova en tres hores i 33 minuts.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -