S’efectuen obres en diversos passos elevats per millorar la seguretat i mobilitat

0

L’Ajuntament d’Ontinyent està efectuant obres en diversos passos elevats de vianants per tal de millorar la seguretat i mobilitat de vehicles i transeünts. En concret, el departament de Serveis Municipals, depenent de l’àrea de Territori, coordina una actuació per la qual s’està modificant inicialment la longitud de les rampes de 8 punts per tal d’adequar les seues pendents a la velocitat permesa en cada punt.

En concret, durant esta setmana està intervenint-se a passos de vianants al Camí de la Moneda (front al col·legi La Concepció), carretera de València, carrer Tirador nº99, Avinguda Almansa nº27 i 33, Avinguda Almaig (front centre de salut), accés al Poliesportiu i Avinguda Albaida (front centre de salut). En no existir cap ordenació municipal sobre els reductors de velocitat, la intervenció s’ha realitzat extrapolant les directrius del Ministeri de Foment per a la xarxa de carreteres de l’Estat, que determina que a les rampes d’estos elements les longituds variaran en funció de les velocitats permeses en cada tram.

Igualment, s’ha procedit a revisar altres passos de vianants elevats on sí es compleixen estes recomanacions i per tant no va a actuar-se. La intervenció realitzada s’executa després que un informe tècnic elaborat en atenció a una petició debatuda al ple de l’Ajuntament constatara la conveniència d’actuar en estos espais.

Publicitat