09/12/2023 - 19:09
Més

  El PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida celebra la inversió anunciada per a la renovació de la línia Xàtiva-Alcoi

  Altres notícies

  “Una notícia excel·lent per a la Vall d’Albaida”. Així qualificava el secretari comarcal del PSPV-PSOE, Fede Vidal, aquest dilluns, 13 de juny, l’anunci d’ADIF d’invertir 150 milions d’euros per renovar la línia fèrria Xàtiva-Alcoi.

  De fet, Vidal anticipava que quan aquesta execució siga una realitat “el veïnat de la Vall d’Albaida comptarà amb el tren que es mereix per la seua constància en el seu ús malgrat el servei ofert fins ara”. Aquesta millora es materialitzarà “sens dubte, gràcies al compromís del govern de Pedro Sánchez i la seua sensibilitat a l’hora d’escoltar les reivindicacions llargament expressades per col·lectius socials de les Comarques centrals”. D’aquesta forma, aquesta petició es convertirà en “una de les majors inversions de la història a la comarca per dignificar una infraestructura essencial”, segons Vidal, qui recorda que aquesta petició “formava part de la ponència política aprovada en el darrer congrés comarcal del 13 de març passat”.

  No obstant això, el líder socialista assegura que “seguirem amb el treball silenciós però constant davant les diferents institucions per a que aquesta actuació tan anhelada no és demore en el temps i més prompte que tard compten amb una línia que evolucione de colp del segle XIX al XXI”. Addicionalment, Fede Vidal insisteix que “el tren Xàtiva-Alcoi constitueix la millor aposta per una mobilitat d’acord amb els reptes que ens fixen els objectius de desenvolupament sostenible, a més d’una oportunitat per millorar la qualitat de vida de la nostra ciutadania”.

  Des de l’agrupació comarcal recorden que aquesta actuació se suma a les obres previstes en el tram junt a l’embassament de Bellús presentades l’any passat per garantir la circulació fins i tot en cas de temporals; circumstàncies que demostra “la importància del govern socialista per transformar la nostra realitat del dia a dia”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -