19/04/2024 - 15:47
Més

    Remei Espí, Pepe Pla, Maria Valls i Gonzalo Borredà s’incorporen als llocs d’eixida de la llista de Compromís per Ontinyent

    Altres notícies

    Compromís per Ontinyent ha fet un nou anunci sobre la composició de la llista electoral que acompanyarà el candidat a l’Alcaldia, Nico Calabuig, en les Eleccions Municipals del pròxim 28 de maig. En aquesta ocasió, els llocs anunciats han sigut el 5, 6, 7 i 8, que recauran, respectivament, en Remei Espí Durà, Pepe Pla Ros, Maria Valls Gandia i Gonzalo Borredà Sanz. Aquests nomenaments van ser aprovats per unanimitat en l’Assemblea Local de Compromís per Ontinyent.

    El candidat a l’Alcaldia d’Ontinyent i portaveu municipal de Compromís, Nico Calabuig, assenyalava que “amb molta il·lusió, continuem anunciant les persones que formaran la capçalera de la llista electoral. Fruit d’un treball intens, presentem un equip plural, amb perfils molt interessants que aportaran la seua experiència i bones idees al pròxim govern municipal. Eixim a guanyar, perquè tenim una candidatura molt potent, amb persones enamorades d’Ontinyent, coneixedores de la ciutat, que volen transformar-la a millor de la mà de la gent. Agraïsc sincerament a Remei Espí, Pepe Pla, Maria Valls i Gonzalo Borredà la seua implicació i les seues ganes de fer un pas endavant pel futur d’Ontinyent”.

    Remei Espí serà la número 5

    Remei Espí Durà té 56 anys. És llicenciada en Filologia Hispànica i en Comunicació Audiovisual. Va començar la seua carrera professional com a presentadora d’informatius en la Televisió d’Ontinyent (TVO). Actualment és professora a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi. Veïna del barri del Llombo, participa activament en entitats de diversos àmbits, com el Centre Excursionista d’Ontinyent i el Cine Club Utiye. Compta amb una llarga trajectòria com a militant del projecte de Compromís.

    Remei Espí apuntava que “fa molts anys que participe del projecte de Compromís a Ontinyent. Sempre he col·laborat des de dins en tot allò necessari, i ara he decidit fer un pas endavant amb il·lusió. La nostra ciutat té molts reptes per davant, i volem afrontar-los de la mà de la ciutadania. Parlem de qüestions tan diverses com apostar per la sostenibilitat i el consum d’energia neta i més barata per a la major part de llars de la ciutat, o repensar l’oferta cultural i arribar a connectar-la amb tota la població, especialment amb el sector jove. Hem d’escoltar les necessitats de la gent, i oferir respostes des del diàleg”.

    Pepe Pla es presenta com a número 6

    Pepe Pla Ros té 56 anys. Treballa com a agent comercial en l’empresa privada, en la indústria i serveis auxiliars. Actualment està al capdavant d’un equip de futbol de la ciutat, i sempre ha participat de forma activa en el món esportiu d’Ontinyent, com a esportista i també oferint el seu suport a activitats diverses. A més, és membre de la Comparsa Kábilas des de fa més de 38 anys. Pepe Pla té experiència en la gestió municipal, ja que va ser regidor d’Educació, Esports i Joventut en la Legislatura 2011-2015, iniciant canvis i transformacions a Ontinyent dins el govern de coalició progressista.

    En paraules de Pepe Pla, “em considere una persona amb inquietuds polítiques i ganes d’aportar el meu treball a un bé comú. Per això he decidit participar en el lloc 6 de la candidatura. Som l’alternativa al govern de majoria absoluta actual, i volem aconseguir un Ontinyent millor. La nostra ciutat mereix una gestió centrada en les necessitats del dia a dia de la gent, i no una política on només compten els grans titulars i les grans obres. Hi ha molt a fer per a reconstruir el contacte amb tot el teixit social, recuperar els nostres barris i impulsar una diversificació econòmica de la ciutat”.

    Maria Valls ocuparà el número 7

    Maria Valls Gandia té 37 anys. És llicenciada en Història i Periodisme. Ha desenvolupat la seua trajectòria professional en diversos mitjans de comunicació i també té experiència de gestió en l’àmbit institucional, on ha sigut Cap de gabinet d’Alcaldia de l’Ajuntament de Carcaixent. Actualment treballa com a docent. Com a investigadora, ha publicat diversos treballs relacionats amb el moviment veïnal en l’època de la Transició. Ha participat durant més de deu anys en moviments juvenils de la nostra ciutat, com els Juniors de Sant Josep i el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent.

    Maria Valls exposava que “afronte amb ganes el repte d’ocupar el número 7. Tenim un equip sòlid, ben connectat i amb ganes d’oferir noves idees per a governar. Ontinyent necessita aplicar un model de ciutat en el qual el centre històric jugue un paper fonamental com a element de cohesió. Hem de passar de la dispersió a la reunificació i la posada en valor dels nostres barris originaris. Ens centrarem en impulsar el patrimoni, l’accés a l’habitatge, la millora de la neteja viària i la recerca de solucions per a incentivar l’arribada de població i comerços als barris històrics”.

    Gonzalo Borredà serà el número 8

    Gonzalo Borredà Sanz té 28 anys. És estudiant de Psicologia (UOC), i treballa com a Informador Juvenil al Consell Local de la Joventut d’Ontinyent des de fa més de quatre anys. El seu primer contacte amb l’associacionisme va ser com a monitor en els Juniors de Sant Josep. Fa set anys que és membre del Club Triatló Ontinyent, del qual és secretari de la junta directiva actualment. També participa en la festa morocristiana, ja que des de menut és membre de la Comparsa Mossàrabs.

    Gonzalo Borredà subratllava que “és un honor poder participar de la candidatura en el número 8. El meu dia a dia laboral em permet observar l’enorme quantitat de coses que ens queden per fer a Ontinyent respecte a la situació de la gent jove. Hem de treballar per oferir una oferta lúdica i d’oci saludable, tant en activitats com en espais, per a les generacions més joves. També hem de ser més ambiciosos i buscar fórmules de suport en matèria laboral i d’habitatge per aconseguir que el jovent es quede a Ontinyent, i no es veja forçat a eixir per falta d’oportunitats. És el present i el futur de la nostra ciutat”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -