El personal del programa EMCOLD finalitza la seua activitat després de 70 intervencions

Les 18 persones contractades per l’Ajuntament d’Ontinyent amb ajuda del Consell dins el programa EMCOLD a la ciutat han finalitzat la seua activitat, després de 6 mesos de treballs en espais públics. Els efectius van estar contractats amb una subvenció autonòmica de 223.000 euros i seleccionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació, executant prop de 70 intervencions a edificis i espais públics municipals.

En concret, entre les actuacions realitzades es troba la millora de paratges i entorns naturals, l’adequació del Molí Descals, obres de reparació i neteja als col·legis de la ciutat, retirada de brosses en vies públiques, reparació de desperfectes menors en la calçada d’algunes vies, o actuacions de pintura en col·legis, així com reparacions vàries. A més, la TASOC contractada a través d’aquest programa ha desenvolupat programes de temps lliure i dinamització social dirigits al jovent de la ciutat.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “han estat en molts casos actuacions de les denominades com a menors, però que és important que es facen per millorar la seguritat, comoditat i imatge d’estos espais. Són accions que a sovint poden resultar poc visibles però que són molt necessàries”, assenyalava.

La regidora de Personal, Natàlia Enguix, destacava que “aquest reforç de personal ens ha permès atendre i solucionar diverses necessitats. Des del Govern d’Ontinyent aprofitarem sempre totes les línies possibles per crear ocupació en condicions dignes, tant sumant-se i complementant els plans d’altres administracions com impulsant plans municipals, una aposta que ens ha permès crear més de 300 llocs de treball directes als últims 4 anys”, recordava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …