50 xiquetes i xiquets gaudeixen de la XXI Escola d’Estiu del Club Martínez Valls Bàsquet

0

El Club Martínez Valls Bàsquet està duent a terme des del passat dia 29 de juny la seua XXI Escola d’Estiu i el Campus de Tecnificació. Durant tres setmanes, fins al 17 de juliol, un total de 50 xiquetes i xiquets estan gaudint de la pràctica esportiva del bàsquet, a més de jocs, dinàmiques de grup, competicions o tallers manuals.

Els participants es divideixen en grups de 10 persones segons la seua edat i nivell. Totes les categories, des de prebenjamí fins a cadet, realitzen cada dia entrenaments per aprendre conceptes bàsics del bàsquet i perfeccionar la tècnica. Alguns dels aspectes que treballen són el tir, les fintes o els canvis de direcció, entre molts altres. Però no tot és bàsquet. Els prebenjamins i benjamins també gaudeixen d’altre tipus d’activitats com jocs físics, de lògica o estratègia, tallers manuals o dinàmiques de grup. A causa de la Covid-19, aquest any les activitats es concentren en el CEIP Martínez Valls i el CEIP Vicent Gironés, i no s’alterna amb el poliesportiu com en altres ocasions. Per tal de suplir l’absència de la piscina municipal i fer més suportable la calor, els jocs d’aigua s’han introduït a les rutines de tots els grups d’edat.

Tota l’Escola d’Estiu i el Campus de Tecnificació funciona seguint les indicacions marcades des de la Generalitat Valenciana. La utilització de mascareta per accedir i eixir del centre, i sempre que no es puga garantir la distància de seguretat; neteja de mans abans de cada activitat i una vegada finalitzada aquesta; evitar el contacte físic a l’hora d’entrenar; i la desinfecció de tot el material abans i després de la seua utilització, entre altres mesures.

Des del Club Martínez Valls Bàsquet agredeixen la confiança dipositada a les famílies de les xiquetes i xiquets i la seua col·laboració per ajudar a garantir aquestes mesures.