50 xiquetes i xiquets gaudeixen de la XXI Escola d’Estiu del Club Martínez Valls Bàsquet

El Club Martínez Valls Bàsquet està duent a terme des del passat dia 29 de juny la seua XXI Escola d’Estiu i el Campus de Tecnificació. Durant tres setmanes, fins al 17 de juliol, un total de 50 xiquetes i xiquets estan gaudint de la pràctica esportiva del bàsquet, a més de jocs, dinàmiques de grup, competicions o tallers manuals.

Els participants es divideixen en grups de 10 persones segons la seua edat i nivell. Totes les categories, des de prebenjamí fins a cadet, realitzen cada dia entrenaments per aprendre conceptes bàsics del bàsquet i perfeccionar la tècnica. Alguns dels aspectes que treballen són el tir, les fintes o els canvis de direcció, entre molts altres. Però no tot és bàsquet. Els prebenjamins i benjamins també gaudeixen d’altre tipus d’activitats com jocs físics, de lògica o estratègia, tallers manuals o dinàmiques de grup. A causa de la Covid-19, aquest any les activitats es concentren en el CEIP Martínez Valls i el CEIP Vicent Gironés, i no s’alterna amb el poliesportiu com en altres ocasions. Per tal de suplir l’absència de la piscina municipal i fer més suportable la calor, els jocs d’aigua s’han introduït a les rutines de tots els grups d’edat.

Tota l’Escola d’Estiu i el Campus de Tecnificació funciona seguint les indicacions marcades des de la Generalitat Valenciana. La utilització de mascareta per accedir i eixir del centre, i sempre que no es puga garantir la distància de seguretat; neteja de mans abans de cada activitat i una vegada finalitzada aquesta; evitar el contacte físic a l’hora d’entrenar; i la desinfecció de tot el material abans i després de la seua utilització, entre altres mesures.

Des del Club Martínez Valls Bàsquet agredeixen la confiança dipositada a les famílies de les xiquetes i xiquets i la seua col·laboració per ajudar a garantir aquestes mesures.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’ESET ONTINET renova a Nacho Castelló i Pablo Roselló

. Després de l’anunci de l’ascens a Lliga EBA, el Club Martínez Valls Bàsquet està …