Admissió i matrícula curs 2020-2021 a l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva

Per estudiar algun dels idiomes que s’ofereixen a la seu de Xàtiva o les seccions d’Ontinyent i Ayora, ara es pot tramitar la sol·licitud d’admissió online a través de l’assistent telemàtic de matrícula.

Termini d’admissió

Cal tramitar la sol·licitud d’admissió a través de l’assistent telemàtic d’admissió a partir de les 12.00 hores del dia 3 de juliol i fins les 23.59 hores del dia 14 de juliol de 2020.

És necessari consultar l’oferta d’horaris i grups en la nostra pàgina web abans de tramitar l’assistent telemàtic. Una vegada consultats els grups als quals s’està interessat en matricular-se, cal accedir a l’assistent telemàtic de matrícula i tramitar la sol·licitud des de la pàgina web: eoixativa.es

Consulta d’adjudicació de vacants

Els resultats de l’adjudicació de vacants estaran disponibles en l’assistent telemàtic d’admissió el dia 17 de juliol de 2020. S’enviarà un correu electrònic a cada participant per a comunicar-ho.

Formalització de matrícula

La matrícula es formalitzarà quan s’envie la documentació a la Secretaria de l’escola en el termini establert des de el dia 20 de juliol fins al dia 9 de setembre de 2020.

En el cas de no formalitzar la matrícula en el període indicat, es considerarà que s’ha renunciat a la plaça i, per tant, es perdrà la reserva de la plaça assignada.

L’alumnat de nou ingrés que no ha estat matriculat abans a l’Escola Oficial d’Idiomes i que vulga cursar un nivell superior a 1A2 (primer curs per a usuaris sense coneixements previs) haurà d’acreditar requisit d’accés o sol·licitar una prova de nivell.

Tota la informació pel que fa a requisits d’accés, proves de nivell i documentació necessària per a la formalització de la matrícula es pot consultar en la pàgina web de l’EOI o contactant amb la secretaria del centre.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …