IniciDestacatBocairent suspén les desfilades dels Moros i Cristians per segon any a...

Bocairent suspén les desfilades dels Moros i Cristians per segon any a causa de la pandèmia

És ja el segon any que Bocairent no celebra les desfilades dels Moros i Cristians que es realitzen en les festes patronals a Sant Blai. Aquesta setmana, es va realitzar una votació interna entre les diferents comparses, on la majoria dels masets optaren per suspendre les desfilades a causa de la situació epidemiològica causada per la covid-19.

Segons ha explicat l’alcalde a unes declaracions a TVdigitalOntinyent, “és una decisió difícil, dolorosa, però responsable amb el context sanitari que tenim. Hem optat per la prudència i per la responsabilitat.”

Tot i que s’havia plantejat un ajornament, finalment s’ha optat per la suspensió, de manera que no es veurà el cicle festiu al complet, i solament es respectaran els actes religiosos. D’aquesta manera, serà el mateix format que l’any 2021.

Des de l’ajuntament demanen un missatge de suport, ja que “és una decisió complicada i dificil, però s’ha de ser conscient amb la situació sanitària que s’estan vivint les darreres setmanes amb l’augment de contagis de la covid-19 a la població”

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular