Aquest diumenge nova mobilitzacio contra la Planta de Residus Animals de la Pobla del Duc

0

L’Assemblea Veïnal Contra la Planta de tractament de residus animals que es pretén habilitar a la Pobla del Duc ha convocat una marxa reivindicativa per aquest diumenge 26 d’octubre, amb l’objectiu de visibilitzar el profund descontent existent als pobles de la Vall d’Albaida front a aquesta imposició. Des d’aquest col·lectiu veïnal s’exigeix la paralització total i incondicional del projecte per part de Conselleria i de les empreses encarregades de la futura gestió.

L’itinerari es realitzarà a peu, des del poble d’Otos fins a les obres de la infraestructura projectada, i l’eixida està programada a les 10:30h des de la cooperativa de la població. Una vegada la marxa aplegue a les obres es llegirà un manifest escrit per a l’ocasió per Joan Olivares i es tractaran de concretar entre totes i tots, futures accions.

Cal recordar que l’assemblea porta mesos realitzant actes de protesta, manifestacions, denúncies públiques, informació a la població, recollida de signatures, assemblees itinerants i jornades amb la voluntat de frenar aquest projecte.

Publicitat