01/12/2023 - 19:53
Més

  Ofertes de Trekking aquàtic i rutes guiades per Ontinyent

  Altres notícies

  La regidoria de Turisme d’Ontinyent ha organitzat una oferta d’activitats específiques per als mesos d’estiu. En concret es tracta d’una ruta cultural destinada a fer gaudir als visitants de la part històrica de la ciutat i rutes de trekking aquàtic per a endinsar-los en els atractius naturals del terme.

  La regidora de Turisme, Sayo Gandia, explicava que “aprofitant la afluència turística que rep Ontinyent durant les colònies musicals, des de l’ajuntament hem preparat una ruta turística per a donar a conèixer el patrimoni històric de la ciutat”, explicava. L’activitat, que serà gratuïta, te lloc els dies 18 i 26 de Juliol, a partir de les deu i mitja, i inclou un passeig per els carrers de la Vila, una visita a l’església gòtica de Santa Maria, al Palau de la Vila i al Museu Fester.

  Les rutes de trekking aquàtic, organitzades conjuntament per l’ajuntament i l’empresa turística La Sària, es realitzen els dies 18 i 25 d’aquest mes, ampliant-se fins al mes d’agost. El recorregut, que consta de cinc kilòmetres, comença a les deu i mitja del matí des del Pou Clar i transcorre al llarg del llit del riu Clariano. El preu per als adults es de 10 euros mentre que per als xiquets és de 8. La informació sobre estes i altres activitats turístiques es poden ampliar a la Tourist Info d’Ontinyent, situada al Palau de La Vila, o al telèfon 962916090.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -