Aquest cap de setmana els carrers ontinyentins s’ompliran de “Cultura de Barri”

0

Aquest cap de setmana els carrers d’Ontinyent s’ompliran d’activitats culturals amb “Cultura de Barri”, programa impulsat per l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats i associacions. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que “aquesta es una època propicia per a aquest tipus d’activitats, es un mes molt intens, i animem als veïns i veïnes d’Ontinyent i la comarca a gaudir-lo i eixir pels nostres carrers”, destacava.

D’aquesta manera, demà divendres, a les 20 hores, tindrà lloc el Festival de Bandes de Música Juvenils organitzat per la Societat d’Unió Artística Musical d’Ontinyent a la Plaça de Santo Domingo. Més tard, a les 23 hores, el Palau de la Vila acollirà la Rondalla el Raconet de la Agrupació Musical d´Ontinyent.

El dissabte a les 20 hores es el torn del grup de dolçainers i percussió ontinyentí El Raval, que actuarà al Parc de Sant Rafel. A la mateixa hora, en la Plaça Vicent Rodríguez es podrà gaudir de un concert per la Associació Musical Vila d’Ontinyent. Durant tota la vespra del dissabte, en el Barranquet hi hauran gran quantitat d’activitats, des de tallers que s’instal·laran a partir de les 18:30 organitzats per la EPA (Escola de Persones Adultes) i per la FUVA (Fundació Universitària de la Vall d’Albaida), fins una actuació teatral a les 20 hores.

Al marge d’esta programació, cal destacar que aquest divendres i dissabte, l’orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, resident al Teatre Echegaray,  actuarà al costat d’Enrique Palomares, un dels millors violinistes espanyols. Ho farà en un concert clàssic i romàntic sota la direcció de Saül Gómez, que serà el tercer de la temporada. En el concert s’interpretarà un repertori propi de les grans orquestres que inclou obres com el Concert per a violí de Max Bruch o la Simfonia 104 Londres de Hydn. El concert tindrà lloc, en doble sessió, el divendres 10 de juliol a les 22:30 h. i el dissabte 11 de juliol a les 19:30h. al Teatre Echegaray.