Més d’una vintena de propostes lúdiques s’oferiran al llarg d’aquest primer mes de vacances a Agullent, baix el paraigües de la cinquena edició del “Juliol Jove”. Una iniciativa promoguda per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Agullent, que proposa una intensa programació d’activitats al llarg de tot el mes de juliol.

Les hores nocturnes de juliol estaran especialment farcides d’activitats. Este mateix divendres es farà la Gala d’estiu Xequepepis a les 23h a la sala multiusos. Dissabte dia 7 de juliol es celebrarà un Sopar de Quintes a partir de les 21:30h a la Font Jordana, amb discmòbil inclosa. També al llarg de les nits de juliol es faran diverses sessions de cinema nocturn, video concerts, un campionat de play station i diversos concerts a la Font Jordana. El divendres13 actuaran els cantautors Andreu Valor i Pau Alabajos, i el dissabte 28 de juliol la festa està assegurada amb l’actuació de La Sotana Atrapapolvo, Kaoba i la Raiz. A més els joves d’Agullent podran assistir al concert que farà la Pegatina i Bombo Botraco a Torrent el 25 de juliol, ja que la regidoria de Joventut ha organitzat un autobús per a traslladar-s’hi.

En aquesta cinquena edició del “Juliol Jove” que promou l’Ajuntament d’Agullent, a més de repetir l’experiència d’organitzar concerts, l’eixida al camp de paintball o el campionat de play station, s’han incorporat noves propostes a la programació com un Ral·li Humorístic i una Festa de l’Aigua.