20/04/2024 - 6:55
Més

    Jorge Rodríguez es perfila com a President de la Diputació de València

    Altres notícies

    Segons han informat algunes fonts coneixedores del procés, com Europa Press, després de la negociació entre PSPV i Compromís, s’ha decidit que siga un socialista qui assumisca la presidència de la Diputació  de València. Tot apunta a que serà l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui sustituirà a l’expresident Alfonso Rus.

    El primer edil d’Ontinyent, en cas d’assumir la presidència, heredaria una institució que actualment passa per moments difícils, plens de draps bruts, després que es destapara l’escàndol d’IMELSA, on presuntament Marcos Benavent, ex gerent de la societat, hauria fet una trama empresarial per cobrar comissions i realitzar adjudicacions fraudulentes. Una trama que embrutaria també a Alfonso Rus,  destituit de la militància al PP i a qui la candidatura a l’alcaldia de Xàtiva les passades eleccions del 24 de maig, li costaria una tercera posició, front a la majoria absoluta de la que havia gaudit el partit anys anteriors.

    Jorge Rodríguez,podria compatibilitzar els càrrecs d’alcalde i  President, ja que el primer edil sembla que no voldria abandonar la gestió local, segons han confirmat algunes fonts.

    La viceprecidència es preveu per a la regidora de Compromís a Bonrepòs i Mirambell, Maria Josep Amigó, que a més, segons confirma El diario, està intentant negociar per tal que EUPV gestione alguna de les àrees, tot i que, encara no hi ha res assegurat.

    Després dels resultats electorals del passat 24 de maig, els 31 escons en la Diputació van quedar de la següent manera: 12 representants per al PP, 9 per al PSPV, 6 per a Compromís, 2 per a Ciutadans i 1 per a València en Comú.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -