28/02/2024 - 23:54
Més

  Café Palau, la nova terrassa del Palau de la Vila

  Altres notícies

  Ahir de vesprada es va celebrar la inauguració del Café Palau, la nova terrassa del Palau de la Vila, amenitzada amb una cata de vins de la Bodega Ontinum.

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez va dir que aquesta iniciativa forma part de la intenció de treballar per recuperar el Palau de la Vila,  primer edifici civil de la ciutat, explicant que tot i que al llarg de moltes legislatures s’havia tractat de treballar per recuperar l’edifici,  ” mai s’havia pensat en l’ús que se li volia donar” explicant que “des del primer moment vam pensat que havia de ser l’element de dinamització de la Vila, tant des del punt de vista museístic (acull la sala de gegants i cabets, juntament amb la sala del museu tèxtil) com des del punt de vista de la propia dinamització del barri; per això hem volgut que tinguera aquest Café Palau que, sens dubte, té una de les millors terrasses de la ciutat”.

  El primer edil va explicar que el que es pretenia fer amb el Palau de la Vila era, principalment recuperar el seu caràcter civil, per això, ha matisat en que “el saló de plens, el que és sens dubte l’edifici de màxima representació del poble, es troba al Palau”.

  Jose Seguí, propietari de la nova terrassa, va explicar que a l’hosteleria “no hem de parlar en paraules sino en sabors” i que a la nova terrassa van a tractar d’oferir “una gastronomia local de tapes, tostes i pinxos, que puga gaudir tot el poble”.

  El responsable de la terrassa, va voler donar les gràcies a l’ajuntament d’Ontinyent “per brindar-nos la oportunitat de gaudir d’este lloc per poder treballar” recordant que el Café Palau “està en un lloc més que privilegiat, amb unes vistes més que privilegiades”.

  La celebració també va estar protagonitzada pels representants de les Bodegues Ontinium, que han oferit una cata dels seus tipus de vins, entre el qual han volgut destacar i presentar el vi Boncaire, una varietat de vi al qual s’ha recuperat la cepa autòctona d’Ontinyent.

  Isabel, representant de les Bodegues, va explicat que la varietat Boncaire “és  autòctona de la zona d’Ontinyent. Abans era molt abundant a la Vall d’Albaida  però avui queden molt poques vinyes d’aquesta varietat”, recalcant que Bodegues Ontinium el que vol és” apostar per les varietats autòctones i per Ontinyent”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -