19/08/2022 - 12:19
IniciCulturaFestes i tradicionsManuel Requena serà el pregoner de les festes de la Puríssima

Manuel Requena serà el pregoner de les festes de la Puríssima

Les festes de la Puríssima ja tenen pregoner. Aquest 2021, Manuel Requena serà l’encarregat de pregonar la festa de la patrona d’Ontinyent, la Puríssima Concepció.

Requena, sempre vinculat a l’àmbit cultural, ​és professor dels cursos de valencià de la Junta Qualificadora de Coneixement de Valencià al Centre Públic de Formació de Persones Adultes Sant Carles d’Ontinyent. Membre de La Junta Directiva de l’Associació cultural La Nostra Terra, del Servei de Publicacions de l’Excm. Fou pergoner del Mercat Medieval en 2002, dels Moros i Cristians en 2004, de la Setmana Santa en 2009 i de la Falla dels juniors de la parròquia de Sant Josep en 2013. També és ​membre de la Junta de Festes del Santíssim Crist de l’Agonia com a representant dels Saudites i secretari de la junta entre 2011 i 2014, està en possessió de l’insígnia de plata i de la medalla de Primer Tro d’Honor del bàndol Moro en 2016.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents