“Ontinyent Participa”, el procés de participació ciutadana impulsat pel Govern d’Ontinyent, ha iniciat la impartició de tallers formatius adreçats a l’alumnat de primer de batxillerat, una de les novetats d’enguany.

La regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix, i la de Ciutadania, Virtudes González, que visitaven divendres passat el primer dels tallers, realitzat a l’IES Pou Clar, coincidien en destacar “la importància de fomentar en l’alumnat d’esta franja d’edat la importància d’implicar-se en la política i la gestió municipal, perquè elles i ells són les persones que marcaran el futur de la ciutat”, assenyalaven.

Després del primer taller a l’IES Pou Clar divendres 10 de setembre, aquest dilluns dia 13 tenien lloc tallers a l’IES Jaume I i l’IES l’Estació; dimarts 14 dos tallers mes a l’IES Jaume I; dimecres 15 al col·legi Pureza de Maria; dijous 16 hi haurà tres tallers al col·legi La Concepción; i divendres 17 de setembre dos tallers més a l’IES l’Estació.

Cal recordar que la VIII Edició de “Ontinyent Participa” obria el passat 6 de setembre el termini de presentació de propostes a la web www.ontinyentparticipa.es, termini que romandrà obert fins el proper diumenge dia 19 de setembre. Posteriorment a esta fase propositiva, arribarà del 20 al 24 l’anàlisi tècnic de les propostes per part dels departaments municipals, per tal de comprovar que s’ajusten a les bases del programa i continuar amb un procés que conclourà amb el periode de votacions telemàtiques del 1 al 14 d’octubre.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.