La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent organitzava el passat divendres i dissabte a l’Alberg Perú una jornada de formació sobre autoestima i empoderament, adreçada a les components del Consell de les Dones.

La jornada, presentada per la regidora de l’àrea, Natàlia Enguix, va estar impartida per Melisa Ruiz, experta en politiques d’igualtat i inteligencia emocional. El taller, titolat “I ara jo: autoestima i empoderament femení”, s’impartia en dues sessions de dues hores, i tenia com a objectius generals la propiciació d’un espai íntim entre dones diverses on compartir experiències vitals, i revaloritzar l’univers femení i allò vinculat al mateix.

Melisa Ruiz explicava que el taller es plantejava com “un lloc en el qual les experiències privades viscudes des de la infància pugueren ser reviscudes com a connexions comunes amb les altres des de la sororitat, per aprendre unides a revisar i detectar alguns dels mecanismes patriarcals que operen en la nostra ment generant-nos malestars i patrons de resposta, per a posar en marxa recursos propis que impliquen salut mental, emocional i corporal per a ser autònomes de la nostra pròpia felicitat i construcció identitària com a dones”.

A la jornada van assistir més de 20 representats de diferents entitats de la ciutat i dones a titol individual que formen part del Consell de les Dones. Entre les entitats i associacions participants van estar la Plataforma Feminista, l’associació Gira-sols Morats i representants de diversos partits polítics.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.