Un nou passeig junt al Molí Descals completa un “recorregut verd” de més d’1 quilòmetre

L’Ajuntament d’Ontinyent ha habilitat un nou passeig de vianants en la zona del riu Clariano paral adjacent al Molí Descals, que completa un “recorregut verd” de més de 1 quilòmetre entre el Pont Nou (o de la Paduana) i el Pont Vell.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, visitava hui l’actuació, inclosa al projecte “Riu Viu” de recuperació i integració de l’entorn del riu Clariano, i ha animat a la ciutadania “a gaudir-lo com a zona d’esplai en aquest període postconfinament, i per descomptat posteriorment com a mostra d’eixa conversió dels voltants del riu en llocs de convivència i gaudi per a la ciutadania”, manifestava.

En la visita, on Jorge Rodríguez estava acompanyat pels regidors Manuel Cuesta (Serveis Municipals) i Sayo Gandia (Sostenibilitat), el primer edil recorria el camí de prop de 400 metres lineals que comença en l’accés al Molí Descals i es perllonga fins el pàrking del carrer Trinquet de Gomis, comunicant amb la vorera que porta fins al Pont Vell que l’Ajuntament va recuperar per als vianants en 2019 amb ajuda de la Diputació de València.

Manuel Cuesta explicava que al nou passeig adjacent al Molí Descals s’han plantat 18 til·lers, arbres de grans dimensions que els informes tècnics consideren els més propicis per a esta ubicació; i s’han col·locat un total de 16 fanals, per als quals s’han reutilitzat bàculs amb que es comptava al magatzem d’obres, afegint-los noves luminàries. Els treballs han estat executats per personal municipal, i, segons explicava Manuel Cuesta, “han suposat una despesa molt reduïda, de poc més de 15.000 euros, però amb un gran rendiment en l’objectiu de què el Clariano deixe de ser una frontera i un lloc desaprofitat per passar a ser un punt d’encontre i esplai per a les persones”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es requereix als propietaris de 120 parcel·les i solars que les netegen

L’Ajuntament d’Ontinyent ha enviat requeriments a 90 persones propietàries d’un total de 120 parcel·les i …