Més de 170 empreses conformen l’oferta sanitària de qualitat en productosemergencias.com by ATEVAL

0

ATEVAL va posar en funcionament el passat 14 d’abril la seua plataforma online promocional www.productosemergencias.com, amb la finalitat de canalitzar l’oferta i la demanda dels articles sanitaris i equips de protecció personal.

Un mes i mig després de la posada en marxa d’aquest gran projecte, que va arrancar en un moment de gran necessitat i d’extrema emergència sanitària, ATEVAL es mostra satisfeta per la resposta, interés i participació de les més de 170 empreses espanyoles, tant tèxtils com d’altres sectors afins, principalment de la Comunitat Valenciana i també d’altres Comunitats Autònomes, que ofereixen els seus articles sanitaris i de protecció individual, a través de productosemergencias.com.

Un gran assortit de prop de 700 articles entre els quals destaquen, màscares, bates, micos, llenceria hospitalària, capells, guants, ulleres protectores, desinfectants, etc., englobant tant tèxtils com altres articles de protecció sanitària tan necessaris per a proveir primer i de manera prioritària al mercat nacional per a després fer el salt als països veïns europeus i als mercats internacionals.

Una gran iniciativa de ATEVAL que, sens dubte, ha posat en marxa un potent Marketplace de qualitat que segueix un estricte protocol de promoció dels articles oferits, indicant la procedència d’aquests i catalogant-los en funció de les especificacions d’homologacions, certificacions i llicències que exigeixen aquests articles destinats a la protecció sanitària.

Segons explica la Directora Comercial de ATEVAL, Leila Bachetarzi, “Hem participat molt activament per a ajudar les empreses a reconvertir les seues línies de producció i a assessorar-les perquè complisquen amb les certificacions i homologacions que exigeix un mercat tan especialitzat i exigent. I com no podia ser d’una altra manera, hem reaccionat molt ràpidament, per a crear aquesta plataforma de promoció nacional i amb una pròxima projecció internacional, perquè aquesta completíssima oferta es distribuïsca a través dels diferents canals de vendes i prescripció sanitària”

El projecte que és d’àmbit nacional continua obert a qualsevol empresa tant de la Comunitat Valenciana com d’altres regions d’Espanya. Per això, afig Leila Bachetarzi, “La resposta d’adhesió a la plataforma ha sigut tan important, que converteix el portal en un dels més potents que existeix hui dia en el mercat. L’oferta es veurà incrementada en les pròximes setmanes amb la incorporació de més fabricadores, que estan invertint en processos tecnològics i compra de maquinària, i que estan iniciant-se en aquesta línia de negoci”

L’eina de promoció s’ha donat a conéixer entre tots els agents socials, agències de desenvolupament local, cambres de comerç, associacions de sectors afins, entitats públiques i privades com a ajuntaments, residències, clíniques, hospitals, farmàcies. Són ja prop de 22.000 visites registrades amb més de 2.000 contactes directes generats a través de la plataforma que estan generant operacions comercials i grans oportunitats de negoci.

Publicitat