12/04/2024 - 13:17
Més

  Torna una nova edició d’“Entre Muntanyes” amb 29 rutes gratuïtes

  Altres notícies

  La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida junt amb la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat tornen a col·laborar per oferir una nova edició d’”Entre Muntanyes”, una iniciativa que oferirà un total de 29 rutes verdes gratuïtes, a les tres comarques, entre el 7 de setembre i el 15 de desembre. 

  Des del departament de Turisme de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida explicaven que  amb aquest programa turístic mediambiental “es promou i potencia el senderisme com una activitat física en contacte amb la natura amb la qual els participants podran descobrir d’una manera sostenible les serres i paratges de la nostra comarca, però també de les comarques de l’Alcoià i el Comtat”.  

  La primera d’aquestes rutes serà pel Cabeçó de Mariola, en el municipi d’Alfafara. En aquest recorregut els excursionistes podran conéixer el passat iber de la zona visitant un assentament fortificat. Serà una ruta amb una duració aproximada de 3 hores i mitja i 6 kilòmetres de distància, amb un nivell de dificultat mitjana.

  D’altra banda, el diumenge serà el torn de la primera de les excursions a la Vall d’Albaida, pel terme de Sempere. En aquesta ocasió serà la coneguda com a ruta pels poblets del riu. Amb 8 kilòmetres de recorregut i una duració aproximada de 3 hores, aquesta ruta és ideal per a persones principiants en el senderisme, ja que té un nivell de dificultat baixa.

  “Entre Muntanyes” continuarà oferint dues rutes quasi tots els caps de setmana fins al 15 de desembre. A més de les rutes d’Alfafara i Sempere, aquesta iniciativa passarà pels termes d’Otos, Benigànim, Terrateig, Bocairent, Castelló de Rugat, Bocairent, Ontinyent, la Pobla del Duc, Salem, Agullent, l’Orxa, Alcoi, Beniatjar, Atzeneta d’Albaida, Pinet, Bèlgida, Cocentaina, Banyeres de Mariola, Albaida, el Palomar, Montitxelvo, Llutxent, Quatretonda, l’Olleria i Aielo de Malferit.

  Encara que totes les rutes són gratuïtes és necessari inscriure’s. Qualsevol persona interessada ho podrà fer a través de la web www.valldalbaida.com o el formulari web https://goo.gl/t3RqUn

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -