L’Utiye llança un mecenatge per a publicar el seu llibre del 50 aniversari

0

Des del Cine Club Utiye han fet una crida per tal d’obtenir ajuda per a publicar el llibre del seu 50é aniversari. Es tracta d’una edició de gran format amb articles de persones destacades del món del cinema i especialistes en la matèria. També tenen cabuda els retrats dels personatges del setè art, que han passat per Ontinyent i han sigut immortalitzats per l’objectiu de Xavier Mollà. 

Un llibre de 300 pàgines, on també hi ha un recull dels cartells de la Mostra de Cinema i de la Setmana Negra, les portades de les revistes de l’Utiye, així com fotografies històriques i actuals d’aquesta trajectòria cinquantenària. 

Hi ha diverses maneres de participar en el micromecenatge d’aquesta publicació i totes les persones que hi participen rebran una invitació per a dues persones per assistir a una sessió de l’Utiye, al Centre Comercial El Teler. L’opció A, suposa fer una aportació de 25 euros i obtindrà el llibre signat. En l’opció B, es participa en 30 euros i a més del llibre dedicat, apareix el nom de la persona en la relació de col·laboradors d’aquesta publicació. Per últim, l’opció C consisteix en aportar 50 euros a canvi del llibre dedicat, figurar en la relació de patrocinadors i un carnet de soci per a l’any 2020. 

Cal tindre en compte que el preu de venda del llibre serà de 30 euros, per tant avançar els diners és una manera d’aconseguir un descompte o avantatges, ja que el carnet de soci té un preu de 30 euros. 

Per a participar en aquest patrocini, cal fer un ingrés o transferència al compte del Cine Club Utiye en Caixa Ontinyent: IBAN ES54.2045.6101.9721.8006.8912, indicant en el concepte: ‘Llibre 50é Aniversari’, el nom complet i el número de telèfon.

El termini màxim de temps per a fer-ho és el 15 d’octubre, ja que en novembre tindrà lloc la presentació d’aquesta publicació. 

Nova temporada

L’Utiye reprèn les projeccions després de les vacances d’estiu amb una programació variada per arribar a tota classe de públic. El pròxim divendres 13 de setembre, serà el torn de la comèdia valenciana M’esperaràs? 

Tot seguit continuarà Remember me,en commemoració del Dia mundial de l’Alzheimer, amb una sessió especial dissabte 21 de setembre, en col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics dels Malalts d’Alzheimer d’Ontinyent (AFAO) i també està oberta al públic en general. Tancarà el mes setembre Els germans sisters, premi a millor director al Festival de Venècia.

Per obrir boca, altres dels títols que es podran veure a la sala de l’Utiye són La ceniza es el blanco más puro, Cafarnaum, Els dies que vindran, La biblioteca de los libros rechazados, La banda iOjos negros, entre altres.