S’inicia la neteja de les vivendes de la Cantereria

Els tècnics municipals de l’Ajuntament d’Ontinyent iniciaven aquest dilluns a primera hora del matí els treballs d’avaluació de l’estat de les cases del carrer de la Cantereria afectats pel desbordament del riu Clariano del passat dijous, a conseqüència de l’històric episodi de pluges registrat a la ciutat. Estos treballs van aparellats als de neteja de les cases que estan sent coordinats pel regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta. 

Per tal de facilitar la retirada de les deixalles, s’ha disposat contenidors de ferro, fusta i escombreries als dos extrems del carrer,  per tal de facilitar la seua retirada de manera ordenada. Tal com va avançar l’alcalde, Jorge Rodríguez, el veïnat del carrer de la Cantereria podrà tornar a les seues vivendes una volta es garantisca la seguretat de les mateixes amb l’aval dels preceptius informes tècnics. Fins aleshores, l’Ajuntament manté les alternatives disposades per a les persones afectades, que inclou l’atenció integral a l’Alberg Perú. Posteriorment, aquelles famílies que no tinguen allotjament ni cap alternativa al mateix seran reubicades en vivendes de lloguer, els costos dels quals seran assumits inicialment per l’Ajuntament d’Ontinyent, fins que es confirme l’arribada d’ajudes d’altres administracions.

Desenes d’intervencions al casc urbà i el disseminat

La brigada d’obres de l’Ajuntament d’Ontinyent acumula ja intervencions en més de 50 camins i ramals públics al disseminat, per tal de paliar els efectes de les intenses pluges dels últims dies. A hores d’ara 5 retroexcavadores continuen retirant fang i restes de despreniments sobre estes vies. Igualment, s’esta actuant en altres punts del casc urbà, com el carrer Enric Valor, en uns treballs als quals la brigada d’obres actua de manera coordinada amb l’empresa gestora del servei de neteja municipal, Urbaser.

Els parcs i jardins municipals també estan sent objecte de diverses intervencions, raó per la qual alguns d’ells continuen tancats a hores d’ara. Altres instal·lacions municipals com les biblioteques, el poliesportiu i els museus ja han tornat a obrir les seues portes. Els col·legis i instituts també han reprès les classes, però no així el Campus Universitari, que continua tancat fins que la Universitat de València determine el contrari.  

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

238 estudiants s’examinen de la PAU a instituts i col·legis de la ciutat

Un total de 238 estudiants han començat aquest dimarts a Ontinyent les Proves d’Accés a …