11/12/2023 - 16:55
Més

  La Mancomunitat convoca una concentració nocturna per condemnar la violència de gènere

  Altres notícies

  La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, a través de l’Àrea d’Igualtat, convoca “Emergència Feminista”, una concentració nocturna per tal de condemnar l’alarmant situació d’aquest estiu amb l’increment de dones assassinades, violades i violentades. Aquesta concentració tindrà lloc el pròxim 20 de setembre a Aielo de Malferit.

  Aquesta mobilització naix d’una convocatòria de la Plataforma Feminista d’Alacant, a la que s’han sumat diversos sindicats, institucions i entitats. D’aquesta manera, el divendres dia 20, la Mancomunitat fa una crida per a reunir-se a les 22:00 hores a la plaça del Palau d’Aielo de Malferit i “il·luminar la nit de violeta per demanar, de manera conjunta, més implicació per totes les instàncies per tal d’aturar aquesta barbàrie”. Així, totes les persones participants podran transformar les llums dels mòbils i llanternes de color violeta, per tal de simbolitzar la lluita per eradicar les violències masclistes. De la mateixa manera a l’acte també es procedirà a la lectura del manifest elaborat per la Plataforma Feminista d’Alacant per aquest efecte.

  Amb aquest acte, l’Àrea d’Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida té també com a objectiu fer comarca donant suport en aquest àmbit als diferents municipis, a la vegada que es dóna visibilitat a aquesta àrea i al compromís d’aquesta davant l’eradicació de la violència de gènere. 

  Cal recordar que l’Àrea d’Igualtat va ser creada fa poc més d’un any i que recentment ha incorporat a aquesta un Agent d’Igualtat i una Promotora d’Igualtat de Gènere, un fet que marca el compromís de la Mancomunitat per fer de la Vall d’Albaida una comarca més justa i igualitària.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -