20/04/2024 - 12:48
Més

    Dalmau: “Ontinyent ha de ser una prioritat per a les administracions publiques”

    Altres notícies

    “Ontinyent ha de ser una prioritat per a les administracions publiques” per tal de resoldre les situacions creades per l’històric episodi de pluja registrat a la ciutat. Així ho manifestava esta vesprada el Vicepresident Segon del Consell Valencià i Conseller de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, després de la reunió mantinguda en l’Ajuntament amb l’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez.

    En l’encontre, al qual també acudien diversos regidors i regidores d’Ontinyent i tècnics de la Conselleria, s’estudiaven solucions per a la situació de les famílies que no puguen tornar a les seues vivendes al carrer de la Cantereria una volta finalitzen els treballs de neteja i valoracions tècniques. Jorge Rodríguez agraïa al Conseller la predisposició mostrada “per atendre al problema que suposarà reubicar a estes famílies –les primeres estimacions calculen que entre el 20 i el 30% de les cases podrien no ser habitables- i també per ajudar-nos en l’esforç que suposa fer una valoració exhaustiva de l’estat de les cases”. 

    Rubén Martínez Dalmau recordava que el proper divendres el Consell aprovarà les ajudes de post emergència “i a partir d’ahí treballarem perquè estes persones puguen tornar a les seues cases en les condicions de vida digna que mereixen tots els espanyols i espanyoles”, manifestava. El Conseller també incidia en què en moments com estos “cal fer èmfasi en les preguntes que s’hem de fer sobre el canvi climàtic, perquè podrem evitar estos desastres només si canviem cap a una societat més verda i sostenible”, assenyalava.

    Tant l’alcalde com el Conseller d’Habitatge coincidien en la necessitat de donar una solució integral als problemes que presenta la zona en episodis de fortes pluges, apuntant-se per part de Martínez Dalmau que, una volta es resolga la situació d’emergència que encara es manté, la ciutat “ha de ser objecte d’un estudi seriós per fer una reorganització de zones vulnerables, com la que s’ha vist afectada, i de quines son les alternatives que tenim”, concloïa. 

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -