Prop de 300 persones planten arbres a Ontinyent amb l’activitat “Apadrina’m, creixem junts”

Al voltant de 300 persones van participar aquest dissabte en l’activitat “Apadrina’m! Creixem junts”, que va permetre plantar prop de 90 arbres a l’antic abocador de La Clariana. L’activitat, que està impulsada per la regidoria de Sostenibilitat amb la col·laboració de la de Parcs i Jardins, donava la possibilitat de plantar un arbre les xiquetes i xiquets nascuts en 2013 i les seues famílies.

Els i les assistents van estar recolzats per tècnics del departament de Medi Ambient, van plantar roures, carrasques, arbocers i garrofers en una sèrie de clots prèviament preparats per a facilitar la plantació i garantir el seu èxit. l’Ajuntament d’Ontinyent tindrà cura d’estos arbres, però s’animava a totes i tots a participar d’esta cura i fer un seguiment de l’evolució dels exemplars plantats.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, junt al regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta i la regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, van participar a l’activitat que, segons destacava la regidora “permet involucrar als menuts en la conservació i estima a l’entorn en una edat molt adequada. Ells i elles participen en la creació de nous pulmons verds a la ciutat mentre descobreixen la importància de tenir cura del medi ambient, que és fonamental per al futur de les nostres ciutats”, manifestava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprova per unanimitat la restauració i modificació d’usos de la Finca Fuset

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprovava per unanimitat la restauració i modificació d’usos …