728x90px covid-aj-onti-01

Ontinyent acull la I Copa d’Espanya de Jiu Jitsu de la Comunitat Valenciana en categoria cadet

Aquest dissabte dia 13 d’abril, Ontinyent i el club de judo Fon Do Kan es convertien en amfitrions de la I Copa d’Espanya de Jiu Jitsu de la Comunitat Valenciana en categoria cadet, una competició inclosa en el circuit de copes d’Espanya puntuables per al rànquing nacional. Aquest esdeveniment s’ha pogut celebrar a la capital de la Vall d’Albaida gràcies a la consideració de la Federació Valenciana de Judo i D.A. i la predisposició de col•laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, en el suport i foment dels clubs i les seues instal•lacions.

Previ a la jornada de competició, el club rebia la visita del president i vicepresident de la Federació Valenciana de Judo per a corroborar el seu suport a aquesta copa, davant dels delegats vinguts de la Federació Espanyola per valorar i puntuar aquest campionat: instal•lacions, organització, desenvolupament de l’esdeveniment, arbitratge, etc.

La participació va superar els 50 esportistes procedents de 10 clubs diferents de la Rioja, Castellà-La Manxa, Madrid, País Basc i Comunitat Valenciana. En paraules del delegat de la Federació Espanyola “heu aconseguit posar a Ontinyent en el mapa del Jiu Jitsu i Judo espanyol”.

El Jiu Jitsu és una disciplina amb identitat pròpia, però per simplificar des del club ho descriuen com una mescla de judo, karate i aikido. La competició està dividida en tres modalitats: lluita, Ne Waza i Duo Kata, cadascuna d’elles amb les seues particularitats tècniques, que donen a entendre l’amplitud de la disciplina i les possibilitats d’aquells que es dediquen a aquest esport.

Entre els clubs de la Comunitat Valenciana que van participar van sumar un total de 26 esportistes que van aconseguir 29 medalles: en la modalitat de lluita, 4 ors, 1 plata i 5 bronzes; en Ne Waza, 1 or, 1 plata i 2 bronzes; i en la modalitat de Duo Kata, 1 or, 1 plata i 2 bronzes.

Des del club Judo Fon Do Kan agraeixen totes les felicitacions rebudes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Avancen el pagament per a posar-se al dia amb autònoms i empreses

L’Ajuntament d’Ontinyent tanca el mes de març posant-se al dia amb autònoms i empreses proveïdores …