Obert el camí de la Clariana

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert aquest dimarts al pas de vehicles el Camí de la Clariana, un dels més afectats per la DANA del passat mes de setembre. El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, ha anunciat que està previst també obrir de forma immediata el Camí del Carril de La Costa, que també ha estat objecte de diversos treballs provisionals fins que la Generalitat Valenciana inicie les obres previstes a l’acord del Ple del Consell del passat 20 de setembre, on s’estableixen les actuacions de l’administració autonòmica per pal·liar els danys ocasionats per l’episodi.

Cal recordar que des del mateix moment de la tempesta i fins a dia de hui la regidoria de Serveis Municipals ha estat treballant per actuar davant els múltiples desperfectes que afecten al 70% dels camins del terme (amb més de 2 milions d’euros en danys), atenent en primer lloc els de major urgència per ser vies d’accés a vivendes sense alternatives de pas, com és el cas del Camí del Pont del Rei, per al què l’Ajuntament va habilitar un camí provisional de 1 km perquè els veïns i veïnes pugueren accedir a les seues propietats.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa una taula de diàleg per reforçar la convivència i seguretat a la plaça Ausiàs March

Aquest dijous, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha explicat en una roda de premsa …