12/06/2024 - 20:41
Més

  L’Ajuntament reconeix el treball de les 39 persones voluntàries d’Ontinyent Contra el Foc

  Altres notícies

  Les 39 persones voluntàries que han participat al programa de prevenció d’incendis forestals “Ontinyent contra el foc 2022″ eren objecte aquest dissabte en la Casa de Cultura d’un acte de reconeixement per part de l’Ajuntament de la ciutat. Al seu conjunt, el voluntariat d’Ontinyent contra el foc ha superat les 1000 hores de vigilància des de l’inici del programa el 13 de juny, fins la seua finalització el 18 de setembre.

  La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, lliurava diplomes i detalls d’agraïment al voluntariat participant en l’edició d’enguany, i posava en valor “el seu treball per protegir les serres del terme en un estiu especialment calorósOntinyent contra el foc és un programa molt útil que no sols permet detectar incendis, sinó que també té un valor dissuasiu per a la cura de l’entorn, en haver moltes persones a les nostres serres observant allò que passa”, detallava. Els voluntaris i voluntàries que duen 3 i 5 anys participant al programa van rebre un reconeixement especial per la seua fidelitat.

  En aquesta edició, de les 39 persones participants, 7 ho feien per primera vegada. Susi Donat, voluntària des d’aquest 2022, destacava “és un programa increïble on et sents realitzat per estar protegint el teu poble i el medi ambient, però a nivell personal es també molt enriquidor. Disfrutes molt”. Donat, a més, incidia que l’any que ve i a l’altre m’apuntaré. És una experiència molt bonica i anime a totes i tots a participar”. En la mateixa línia es pronunciava Mª Amparo Pastor al explicar “que es fa una bona llavor. Coneixes gent que d’altra manera no hagueres conegut”. Pastor afegia que l’experiència ha estat tan bona que “segur que torne apuntar-me l’any pròxim”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -