728×90 caixa onti estiu
Home > Medi Ambient > La Consellera d’Agricultura confirma una inversió de 5 milions per donar solució definitiva al col·lector

La Consellera d’Agricultura confirma una inversió de 5 milions per donar solució definitiva al col·lector

La Consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecológica, Mireia Mollà, ha confirmat hui a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez la inversió d’un paquet de mesures per valor de prop de 5 milions d’euros per donar solució definitiva a la problemàtica del col·lector general d’aigües residuals urbanes de la ciutat. Mollà visitava junt a l’alcalde tant el lloc on s’estaven vessant les aigües del col·lector de residuals industrials, com diferents punts del Riu Clariano on s’ha trencat el col·lector general, així com les immediacions del carrer de la Canterería, la zona residencial més afectada pel desbordament del Clariano degut a la DANA. 

En la visita, on també participaven els regidors de Medi Ambient, Sayo Gandia, i Serveis Municipals, Manuel Cuesta, Mireia Mollà tenia especials paraules d’agraïment per als serveis tècnics de la Conselleria, de l’Epsar, de la Diputació a través de l’empresa Egevasa i feia especial referència a l’alcalde Jorge Rodríguez i l’equip tècnic municipal, “ja que amb el seu treball i eixa solució coordinada i necessària s’ha fet possible que en un temps rècord tingam una solució bastant digna a la situació qe s’estava produïnt”, manifestava.

EconomyCash Juny

La Consellera explicava que el paquet d’accions per valor de 5 milions d’euros “se signaran i formalitzaran de manera àgil”, formalitzant-se en una comissió tècnica aquest mateix dijous la part provisional d’accions que s’han realitzat per interrompre els vessaments al riu. Mollà posava de relleu que “donar solució definitiva a la problemàtica del col·lector del riu era una qüestió pendent de feia anys”, i avançava que la seua conselleria també va a negociar amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer “perquè l’obra final no sols done solució al col·lector, sinó que afavorisca una integració paisatgística perquè siga un entorn sense perill i una zona de gaudi per als veïns i veïnes”, manifestava. 

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, tenia al seu torn paraules d’agraïment per a la Consellera Mollà “pel seguiment que ha fet durant tot el temps que ha durat l’emergència i l’atenció que ens ha prestat al moment de la postermergència, quan vam descobrir que els danys als col·lectors necessitarien d’inversions molt elevades. La solució provisional ja està aplicant-se, hem canalitzat el col·lector industrial i ja comença a entrar aigua de l’urbà a la depuradora, però calia el suport de la Conselleria per a una solució definitiva, la consellera ens ha traslladat el seu suport i li ho agraïm”, concloïa. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Obert el camí de la Clariana

També s'ha obert el camí del Carril de la Costa