29/03/2024 - 15:22
Més

    Calabuig tracta les línies de treball de la Regidoria de Consum amb la Directora General Rosana Seguí

    Altres notícies

    Aquest dimecres tenia lloc una reunió de treball entre el regidor de Consum de l’Ajuntament d’Ontinyent i portaveu de Compromís al consistori, Nico Calabuig, i la Directora General de Consum de la Generalitat Valenciana, Rosana Seguí. En aquest encontre s’ha establit una primera presa de contacte, i s’han comentat i analitzat les principals línies de treball en matèria de consum per a aquesta legislatura.

    Calabuig i Seguí, que s’han reunit a València, han repassat diferents aspectes relacionats amb el consum, i tots dos han coincidit a destacar la importància d’apostar de forma decidida pel consum responsable i sostenible, punt clau en la lluita enfront del canvi climàtic.

    En aquest sentit, Nico Calabuig ha manifestat a la Directora General l’aposta que va a fer-se des de Compromís per Ontinyent en aquesta línia. Per una banda, les accions relacionades amb el consum responsable, sostenible i de proximitat seran una de les prioritats de la regidoria de Consum, gestionada pel mateix Calabuig. Per altra banda, també és un punt important dins els compromisos recollits en la moció per a la declaració de l’Emergència Climàtica a Ontinyent, proposta presentada per la formació valencianista i que serà debatuda i votada en el pròxim Plenari municipal.

    En paraules de Nico Calabuig, “aquesta reunió ha sigut molt profitosa per a començar a treballar de forma coordinada, i establir des del primer dia una connexió directa entre l’Ajuntament d’Ontinyent i la Generalitat Valenciana en matèria de consum”.
    Segons apuntava el regidor, “ens trobem en un moment crític pel que fa al clima, i per això cal treballar per millorar i canviar el nostre consum cap a plantejaments més respectuosos amb l’entorn, basats en el consum de proximitat, l’evolució dels embalatges, formes de transport i tota la resta d’aspectes que entren en joc. A més, el consum de productes de proximitat implica una dinamització de l’economia local ben necessària en els temps que vivim”.

    L’edil ha volgut agrair a la Directora General la seua predisposició i col·laboració. “És un plaer poder reunir-nos amb Rosana Seguí i parlar de forma directa amb ella tots els temes que afecten al consum de la nostra ciutat i de tots els valencians i valencianes. Seguirem en contacte per treballar conjuntament en totes aquelles iniciatives positives en matèria de Consum per a Ontinyent”, ha conclòs Calabuig.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -