22/05/2024 - 7:59
Més

  El passeig de la Font Jordana acull aquest diumenge un mercat d’alimentació i artesania

  Altres notícies

  El passeig de la Font Jordana d’Agullent acollirà aquest diumenge 19 d’octubre a partir de les 10:30h del matí, un mercat d’alimentació ecològica i d’artesania. El mercat acollirà, entre d’altres, parades de sabó fet a mà, pa cuit en forn de llenya, productes per al camp, cervesa artesana i ecològica, nines de feltre fetes amb llana, oli, fruita, verdures i adobats.

  El mercat inclou en la seua programació diverses activitats familiars i per a xiquets, com una història narrada per Mª José Payá, i també el “Rondaballs” un espectacle per a ballar i escoltar de la contacontes Almudena Francés. En el marc del mercat també tindrà lloc un intercanvi de llavors tradicionals promogut pel col·lectiu Llavors d’Ací.

  I mentre avance el matí, a la mateixa Font Jordana es cuinarà a foc de llenya una paella amb ingredients ecològics. El preu del tiquet per a poder participar a aquest menjar popular és de 6€ i es pot reservar a la web www.agullent.net o la Casa de la Cultura d’Agullent (96 290 74 72

  Totes les activitats estan emmarcades en la II Fira de la Biodiversitat Cultivada que tindrà lloc a Agullent el 17, 18 i 19 d’octubre.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -