El projecte “Fem arbres per a les nostres serres” finalitzarà a Ontinyent

Es realitzaran boles de fang amb llavors per repoblar les zones cremades en 2010, que s’afegiran a les realitzades durant tota la setmana als centres educatius

Els jardins de la Glorieta d’Ontinyent acolliran aquest dissabte a les 10:00 la matinal “Fem arbres per a les nostres serres”, en el que serà el fi de festa d’aquest projecte que preten col·laborar a la repoblació de les serres cremades l’incendi forestal de setembre 2010 que va arrasar amb 3.200 hectàrees. Dins les mesures acordades pels alcaldes dels municipis afectats pel succés (Ontinyent, Agullent, Agres, Albaida, Alfafara, Benissoda i Bocairent), està aquesta activitat per la qual els escolars realitzen boles de fang amb llavors, una aplicació d’origen japonès que permet escampar estes llavors en llocs de difícil accés posteriorment amb una avioneta.

Tal com explicava el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ontinyent, Fran Quesada, durant esta setmana els escolars de diversos col·legis d’Ontinyent i altres localitat afectades han estat realitzant boles, entre ells el Lluis Vives, Vicent Gironés, La Milagrosa, Rafael Juan Vidal, La Pureza, Martínez Valls i Carmelo Ripoll d’Ontinyent. “Els i les alumnes han estat realitzant estes boles amb el suport dels tècnics del SOPROVA –empresa pública de la Mancomunitat de Municipis- quedant-se les boles als centres fins que les arrepleguem”, apuntava Fran Quesada. El regidor convidava a la gent a acudir en família aquest dissabte a les 10:00 a la Glorieta per a participar en un encontre que suposarà el final d’esta activitat, ja que les boles seran llançades la setmana que ve.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall d’Albaida aposta pel cicloturisme com a atractiu turístic vertebrador de la comarca

La Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida acaba d’incloure entre els projectes a sufragar …