22/06/2024 - 22:14
Més

  Marxa contra la Planta de Residus animals aquest diumenge

  Altres notícies

  L’ Assemblea Veïnal contra la Planta de Residus Animals de la Pobla del Duc convoca una nova marxa per aquest diumenge 10 de gener, a la CV-60 entre Otos i la Pobla del Duc. La marxa donarà inici a les 10 del matí a la rotonda Otos-Bèlgida.

  “Després de varies reunions de l’assemblea, es va prendre la decisió de la convocatòria d’aquesta nova marxa amb l’objectiu de deixar clar als nous governants tant de les localitats de la Vall d’Albaida com de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València, la ferma oposició al projecte dels veïns de la comarca i instar els governants a complir les promeses que van fer en les seues respectives campanyes electorals. Van ser molts dels que actualment governen que als seus programes i mítings remarcaven la seua oposició i el seu compromís que no es duria a terme aquest projecte a La Vall d’Albaida” expliquen des de la plataforma.

  l’Assemblea de veïns ha decidit empendre aquestes mobilitzacions després de què en sis mesos de legislatura s’hajen donat pocs passos per fer de les promesses una realitat. A dia d’avui hi han més de 50 col·lectius, associacions i institucions de diferent índole les que s’han sumat a la marxa i el projecte.A més de la marxa s’han acordar dur  a terme diveres accions que aniran desenvolupant-se en properes reuinons, entre les que destaca l’enviament a tots els ajuntaments de la comarca i partits polítics representants en cadascun, una moció per posicionar-se en contra de la Planta per a que puga aprovar-se al plenari. Posteriorment es publicaran tant els que es posicionen en contra aprovant una moció com els ajuntaments que no manifesten expressament la seua oposició mitjançant l’aprovació de la moció.

  Els membres de l’assemblea conviden a tots els veïns i veïnes així com col·lectius tant a participar de la marxa d’aquest diumenge com de les posteriors reunions i accions que es duguen a terme.

  Documental

  Des de la mateixa plataforma, enregistraren un documental el passat 6 de maig sobre el tractament d’aquestos residus, concretament a la provincia de Múrcia

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -