29/11/2023 - 3:35
Més

  La Diputació concedeix una bestreta extraordinària a Albaida per liquidar pagaments pendents

  Altres notícies

  El president Jorge Rodríguez signa una ajuda econòmica de 100.000 euros amb l’alcalde Josep Antoni Albert que es descomptarà de les bestretes mensuals de 2016.

  La Diputació de València ha aprovat concedir 100.000 euros a l’Ajuntament d’Albaida, corresponents al pressupost de 2016, per esmenar els pagaments pendents que té el municipi de la Vall d’Albaida.

  El decret del president de la Diputació, Jorge Rodríguez, es basa en la concessió d’un préstec extraordinari a Albaida que es descomptarà de les bestretes mensuals del proper any.

  D’aquesta manera, el consistori podrà realitzar la liquidació pendent en els seus comptes d’anys anteriors així com abonar als treballadors locals els pagaments endarrerits en les seves nòmines.

  L’alcalde de la localitat ha agraït a la institució provincial el suport prestat, i ha assenyalat que “gràcies a aquesta ajuda anem a poder cobrir els pagaments que l’ajuntament té pendents i tenir liquiditat per començar el nou exercici amb major lleugeresa”.

  En aquesta línia, el primer edil ha volgut destacar la “gran rapidesa a concedir-nos l’ajuda així com la gran accessibilitat tant del president com del diputat d’Hisenda, Toni Gaspar”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -