22/05/2024 - 7:50
Més

  Xicotet incendi sota el Pont de Santa Maria d’Ontinyent

  Altres notícies

  Un poc més tard de les sis de la vesprada s’ha iniciat un xicotet incendi a les zones de vegetació i matolls sota el Pont de Santa Maria d’Ontinyent, al costat del riu Clariano. Les flames s’han iniciat al costat del baixador d’accés al riu, construït fa uns anys. La vegetació del voltant, formada per canyes i matolls, junt amb les altes temperatures, han fet que el foc es propagara amb rapidesa. A hores d’ara no se saben les causes, però es pensa que l’incendi podria haver sigut intencionat.

  Tanmateix, l’actuació dels bombers ha permés extingir l’incendi, que ha quedat definitivament controlat cap a les 19:15 hores.

  El dispositiu ha estat format per tres autobombes dels Bombers d’Ontinyent, tres dotacions de Policia Local i membres de Protecció Civil, que també han col·laborat en les tasques d’extinció.

  Caldria nomenar que durant el procés d’extinció de les flames el Pont ha estat tallat al trànsit i també als vianants.

  Alguns veïns, presents al lloc dels fets, afirmaven haver vist eixir flames pel pont. Altres veïns han col·laborat en l’extinció del foc. Aquest ha sigut el cas d’un home que ha utilitzat una mànega des del seu terrat per ajudar a apagar l’incendi.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -