Iniciades les obres del nou Hospital d’Ontinyent

Les màquines de l’empresa adjudicatària, OHL, accedien aquest dilluns a la parcel·la, cedida per l’Ajuntament, on s’alçarà la nova infrastructura sanitària per realitzar treballs de neteja i mesurament de terrenys: “és un dia llargament esperat per la ciutadania d’Ontinyent perquè després de tants anys i tants desenganys, el nou hospital va a ser una realitat”, ha dit l’Alcalde d’Ontinyent, qui ha destacat que “darrere d’aquest èxit” es troba “l’estreta col·laboració entre la Conselleria de Sanitat i l’Ajuntament que ha permès sortejar tots els entrebancs trobats en aquest llarg camí”.

Tècnics de la conselleria i de l’empresa està previst que aquest dimarts signen l’acta de replanteig que donarà inici oficial a les obres, en la parcel·la adquirida per 1,8 milions d’euros per l’Ajuntament i donada a la conselleria per a la construcció del nou hospital, on la Generalitat invertirà més de 30 milions d’euros. En concret, la Conselleria de Sanitat va resoldre el passat mes de març l’adjudicació de les obres a l’empresa multinacional Obrascon Huarte Lían, S.A.(OHL), per un import de 30.548.646’47 euros repartit en quatre anualitats: 4.043.298’05 euros en 2019; 7.871.604’91 en 2020; 13.132.121’58 en 2021 i 5.501.746’47 en 2022. OHL ha construït més de 150 hospitals a tot el món, entre ells l’Hospital Universitari La Paz de Madrid; el South Miami Hospital i el Lennar Medical Center (tots dos a Miami, EEUU, aquest últim amb prop de 240.000 m2) o l’Hospital Militar de La Reina a Xile.

Així és el nou hospital d’Ontinyent

Galeria d’imatges del projecte Hospital d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Presenten l’estudi hidràulic per evitar les problemes d’inundacions

L’Ajuntament d’Ontinyent duia a terme aquest dilluns la presentació pública de l’estudi hidràulic previ al …