12/06/2024 - 21:11
Més

  La FUCO felicita al catedràtic José Pla per la seua distinció com acadèmic d’honor

  Altres notícies

  La Fundació Universitària Campus Ontinyent (FUCO) ha felicitat a José Pla Barber, vicepresident de Caixa Ontinyent i catedràtic d’organització d’empreses de la UV, per haver estat escollit “Fellow” (acadèmic d’honor) de la European International Business Academy (EIBA).

  El President de la FUCO i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava el seu nomenament perquè “aquesta associació d’aquesta importància ha sabut valorar les seues  aportacions científiques en l’àmbit de la internacionalització de l’empresa”. Igualment, posava de relleu el treball de Pla com a docent i vicepresident de Caixa Ontinyent, “per ajudar i contribuir a que Ontinyent siga la ciutat universitària que és, i en la que comptem no sols amb graus universitaris, sinó també amb activitats formatives complementàries que fomenten una mirada multidisciplinar a la realitat i una gran estima cap al coneixement”, manifestava. 

  José Pla Barber que en l’actualitat és investigador associat en els instituts d’investigació Polibienestar (Universitat de València) i John Dunning Center (University of Reading, U.K.). ha participat als últims anys en diverses activitats formatives complementàries a Ontinyent, com ara conferències, i, a més, va ser l’encarregat del pregó del Mercat Medieval l’any 2015. 

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -