valencia turisme fitur
Home > Educació > La FUCO felicita al catedràtic José Pla per la seua distinció com acadèmic d’honor

La FUCO felicita al catedràtic José Pla per la seua distinció com acadèmic d’honor

La Fundació Universitària Campus Ontinyent (FUCO) ha felicitat a José Pla Barber, vicepresident de Caixa Ontinyent i catedràtic d’organització d’empreses de la UV, per haver estat escollit “Fellow” (acadèmic d’honor) de la European International Business Academy (EIBA).

El President de la FUCO i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava el seu nomenament perquè “aquesta associació d’aquesta importància ha sabut valorar les seues  aportacions científiques en l’àmbit de la internacionalització de l’empresa”. Igualment, posava de relleu el treball de Pla com a docent i vicepresident de Caixa Ontinyent, “per ajudar i contribuir a que Ontinyent siga la ciutat universitària que és, i en la que comptem no sols amb graus universitaris, sinó també amb activitats formatives complementàries que fomenten una mirada multidisciplinar a la realitat i una gran estima cap al coneixement”, manifestava. 

José Pla Barber que en l’actualitat és investigador associat en els instituts d’investigació Polibienestar (Universitat de València) i John Dunning Center (University of Reading, U.K.). ha participat als últims anys en diverses activitats formatives complementàries a Ontinyent, com ara conferències, i, a més, va ser l’encarregat del pregó del Mercat Medieval l’any 2015. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’inicien diverses actuacions als col·legis públics amb els efectius de la “Brigada DANA”

Els treballadors contractats amb ajuda del Consell efectuen reparacions atenent peticions i observacions dels propis centres