La Vicepresidenta Oltra s’interessa per la situació i necessitats de l’Olleria durant la seua visita

La Vicepresidenta del Consell i Consellera d’Igualtat i Polítiques inclusives Mónica Oltra ha visitat este dimarts 16 de maig l’Olleria. La Vicepresidenta ha començat la visita a l’Ajuntament on ha signat al llibre d’honor, i posteriorment s’ha reunit amb la corporació municipal, per conèixer de primera mà les necessitats del municipi. “ La Vicepresidenta tenia molt d’interès en saber quina era la situació del nostre poble pel que fa a igualtat i polítiques inclusives, i li hem traslladat algunes de les nostres necessitats com ara l’ampliació del centre de dia, la millora en la situació de vivenda pública per a la gent que ho necessite, i quina és la relació amb la residència”, ha explicat Julià Engo, alcalde de l’Olleria.

Posteriorment la Vicepresidenta, acompanyada per la corporació municipal, ha visitat les instal·lacions del Centre de Dia, que els últims 2 anys ha ampliat en 8 les seues places públiques. “Hem vingut també a estudiar la possibilitat d’ampliar la part de dalt del Centre de Dia que no està en estos moments en ús. D’aquesta manera podríem doblar les places que tenim ara tant per als habitats de l’Olleria que ho necessiten, com d’altres poblacions veïnes, i amb una inversió que tampoc és tan gran”, ha afirmat Mónica Oltra.

A continuació, i a porta tancada s’ha reunit amb l’equip de Benestar Social de l’Ajuntament per tractar diferents qüestions del funcionament diari d’este servei. La Vicepresidenta ha recordat que en els dos anys que porten al govern, han augmentat notablement els equips de base: abans cada persona atenia una mitjana de 13.000 habitants, i enguany ha baixat a 3.200. D’altra banda, ha volgut agrair personalment a tot el personal de benestar social les bones xifres que estan aconseguint en valoració de dependència “l’any passat començarem a que la valoració de la dependència es fera des de l’Ajuntament, perquè son els que millor coneixen a les persones, i a més açò ens permetia augmentar el nombre de valoradors de 10 que hi havia quan arribarem a 150 que hi haurà enguany. Concretament la Vall d’Albaida és una comarca que està per damunt de la mitjana pel que fa la valoració i l’Olleria en particular té molt bones xifres”, conclou la Vicepresidenta.

L’alcalde de l’Olleria ha agraït el suport rebut des de la Generalitat i que ha permés augmentar el nombre de places públiques que té actualment el Centre de Dia, “ volem que la igualtat siga real per a totes les persones, volem eixa màxima relació entre les institucions autonòmiques i l’ajuntament per treballar junts, i aconseguir que l’Olleria tinga unes bones infraestructures i la igualtat entre les persones que ho necessiten siga real”, conclou Engo.

Font: Ajuntament de l’Olleria

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …