Valoració venda de cadires per a les Entrades Cristiana i Mora d’Ontinyent

La Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia vol informar que des de la plataforma encarregada del sistema de venda per Internet de les localitats per a les tribunes per a presenciar les Entrades Cristiana i Mora del divendres 23 d’agost de les nostres festes, ens han fet saber que als primers 40 minuts d’activitat del sistema s’havien venut un total de 900 localitats i que, a les 12 hores d’haver començat la venda, ja s’havia arribat a 1.500 localitats venudes, d’un total de 4.500, cosa que demostra el bon funcionament i la bona acollida que té aquesta manera perquè qualsevol persona, còmodament, puga adquirir les seues localitats.

També volem destacar que la sectorització que s’ha fet del recorregut de l’acte en tres sectors, amb tres preus distints, ha fet que hi haja molta més demanda de les tribunes de l’Avinguda Almaig que en anys anteriors i que queden disponibles en tot el recorregut ja que s‘ha afavorit una distribució més uniforme de les localitats.

Es vol recordar que les tribunes des de l’encreuament de Daniel Gil amb Martínez Valls s’hi quedaran instal·lades i seran gratuïtes per a l’acte de la Diana de Gala del matí del diumenge 25 i que el web eventosgil.com estarà actiu fins al divendres 16 d’agost.

Les 2.000 cadires de terra i les localitats que puguen quedar de tribuna es podran adquirir de dilluns a dimecres de la Setmana Gran (19, 20 i 21 d’agost) a la Societat de Festers en horari de 10.00 a 14.00 h. o el mateix dia de les desfilades al recorregut de l’acte.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …