29/03/2024 - 9:06
Més

    La gestió de les assegurances municipals del regidor d’hisenda estalvia 94.000 euros a l’Ajuntament d’Ontinyent

    Altres notícies

    Josep Francés: “que la persona que va clavar l’Ajuntament en la ruïna dels terrenys de l’hospital ens vullga donar lliçons d’ètica és simptomàtic”

    COMPROMÍS aclareix que el procediment de contractació d’assegurances s’ha fet sempre donant opcions a totes les empreses líders a través de les seues centrals

    Les gestions del Regidor d’Hisenda de l’Ajuntament d’Ontinyent i portaveu de COMPROMÍS, Josep Francés, respecte de les assegurances municipals, han permès a les arques municipals estalviar un total de 94.000 euros als dos últims anys. En concret, l’Ajuntament d’Ontinyent feia una despesa en assegurances de 181.000 euros en 2011, que ara s’ha reduït en un 52%, fins a 87.000 euros.

    Josep FrancésDes de la coalició COMPROMÍS PER ONTINYENT s’ha destacat que “estes dades demostren que la gestió de Francés de les assegurances municipals ha estat i és absolutament beneficiosa per a l’Ajuntament”, i s’ha mostrat la seua “sorpresa” per les recents crítiques realitzades pel PP de Filiberto Tortosa per el procediment de la contractació de l’assegurança de responsabilitat civil: “no s’entén com a la mateixa nota de premsa són capaços d’admetre que el procés ha estat totalment transparent i dins de la legalitat, i després vullguen deixar caure l’ombra de la irregularitat sobre el mateix escudant-se en falsedats. No te ni cap ni peus”, destaquen.

    En aquest sentit, Josep Francés, agent de Mapfre a Ontinyent en la seua vessant professional, ha dit que “és directament fals i fàcilment demostrable” que com assegura el PP haja estat present en la licitació ni la contractació d’esta assegurança, com tampoc va signar el decret d’adjudicació: “Vam enviar a les seus centrals de les quatre asseguradores més importants del mercat una invitació per a que es presentaren, i entre elles estava naturalment Mapfre, que és l’única multinacional del sector. Per tant, caldria que el PP aclarira si el que pretén es que es quede fora l’única companyia espanyola del sector”. El portaveu de COMPROMÍS ha posat com exemple que “es com si per a contractar el servei de telefonia no comptarem amb empreses líders com Movistar o Vodafone. No fer-ho seria perjudicar els interessos de l’Ajuntament”.

    Francés ha afegit que “es de tenir la cara molt dura” que “la persona que va clavar l’Ajuntament d’Ontinyent en la ruïna dels terrenys de l’hospital, que va ser Filiberto Tortosa, ara ens vullga donar lliçons d’ètica.

    La seua gestió ètica i exemplar és la que ens pot costar a tots els ontinyentins fins a 38 milions d’euros. Això sense parlar de la situació en la que va deixar la Mancomunitat quan va fugir de la presidència, amb 3’5 milions d’euros de deute i 700.000 euros pagats sense consignar partida”.

    El portaveu de COMPROMÍS afegeix que “jo sóc regidor per convenciment i per vocació de servir al poble, tanmateix, Filiberto Tortosa porta ja més de 20 anys vivint de la política de manera professional, els resultats ja s’han vist quins són, i més li valdria sobretot al seu partit que deixara pas a altres persones i provara a treballar d’altra cosa”, concloïa Josep Francés.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -